2777
2789
عنوان

Bi poli💵💴💶💸

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست
انشالله دوباره مثل قبل بشن به نظرم به طور غیر نستقیم به خانواده شوهرت یاداوری کن قول هاشون رو

هرکاری بگی انجام دادم خدایش بی احترامی بینمون نشده ولی خیلی بد کردن با پسرشون

انسانم  آرزوست☃️
بنظرم تا شوهرت بتونه خودشو جمع کنه عروسی روعقب بنداز از کسی هم کمک نخواه چون بیشتر تنبلش میکنی بعد د ...

الان که همه کارا انجام شده تالار و سالن و آتلیه و همه چیز فقط خونه مونده که بد صفر جهیزیه کشون و بدشم عروسی داریم

انسانم  آرزوست☃️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات ناراحت شدم

ماهم بعد از عروسی کارشوهرم خیلی کم شده و حسابی به بی پولی خوردیم.

اینکه شوهرت بی مسعولیت شده واقعا چیز خوبی نیس و بعد از عروسی هم حتما اذیت میشی از اینکه همش توخونه باشه..تازه کارگرا ک به فکر شوهرت نیستن...براشون مهم نیس ک...باید بالاسرشون باشه حتما..ای کاش باهاش در این مورد صحبت کنی...درمورد خانواده شوهرت ، چنتا پست اولو خوندم بعضیا گفته بودن به خانوادت بگو برا خونه یا اینکه از پدرشوهرت انتظار نداشته باش.

راستش به نظر من اینجور نیس

اگه قرار باشه هم جهاز با پدرشما هم خونه هم نصف خرج عروسی..توقعات میره بالا...از فردا شوهرت و خانواده شوهرت همش ازخانوادت انتظار دارن تازه وقتی روز اول خانواده پسر میان حرف میزنن موظفن پاش وایسن.

به نظرمن اونی ک نداره یا دلش نمیاد پول بده یا ب هر دلیلی نمیتونه بچشو تامین کنه همون بهتر ک بچه نیاره.. به خدا تو این جامعه زندگیا خیلی سخت شده...وقتی کسی پشت آدم نباشه زندگیش سخت میشه...پدر مجبوره فکر بچه هاش باشه خصوصا پسرش..ک خونه داشته باشه که کار داشته باشه که عروسی کنه.ماهم خرج عروسی با خودمون بود کلی اذیت شدیم.البته این نبود ک هیچ کمک نکنن خونه هم دادن کار شوهرمم اون مدت عالی بود اما باز کلی سخت بود برامون. کاشکی وقتی بچه بیاریم ک بتونیم خوشبختش کنیم وقتی نمیتونیم تامینش کنیم آوردنش خودخواهیه

برات ناراحت شدم ماهم بعد از عروسی کارشوهرم خیلی کم شده و حسابی به بی پولی خوردیم. اینکه شوهرت بی م ...

ممنون عزیزم از صحبت های قشنگت

ایشالله مشکل همه حل بشه

انسانم  آرزوست☃️
ممنون عزیزم از صحبت های قشنگت ایشالله مشکل همه حل بشه

دوست عزیزم خواهش میکنم از پدرو مادرت کمک نخواه سطح توقع همسرت و خانوادشو بالا نبر بزار خودش به فکر چاره باشه زنی ک خرج نداره ارج نداره