2777
2789
عنوان

پسر سمج😠

393 بازدید | 16 پست

دلیل اینکه یه پسر که اون هم از فامیل نزدیک وقتی آدم رو ببینه یکسره فقط بپرسه که دوس پسر داری یانه و هر چقد هم بگی ندارم باور نکنه و بگه تلگرامت رو هک میکنم میفهمم و هی بره رو اعصاب آدم چی میتونه باشه😤

وا به چه حقی همچین حرفی میزنه؟ چقد شل و ولین شماها، حتما خودتم خوشت میاد اینطوری باهات حرف بزنه وگرنه راه خفه کردنش بسیااااره

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا به چه حقی همچین حرفی میزنه؟ چقد شل و ولین شماها، حتما خودتم خوشت میاد اینطوری باهات حرف بزنه وگرن ...

نخیر شل و ول چرا کلی جوابش رو میدم ولی به خاطر فامیل بودن نمیتونم پای خونواده رو وسط بکشم لطفا زود هم قضاوت نکن شما دیگه 😒

من 19 اون 23

یه بار دیگه گفت جواب دندون شکن بده دیگه هم هرچی گفت بهش محل نده ..اصلا اگه گفت دوست پسر دارس بگو اره دارم الان که فهمیدی حالا گورتو گم کن😒

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
حتما میخواد مطمئن شه اقدام کنم برای خواستگاری    

همچین پسر مزخرفی مرده شور خودشو خواستگاری کردنشو ببرن😐

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
یه بار دیگه گفت جواب دندون شکن بده دیگه هم هرچی گفت بهش محل نده ..اصلا اگه گفت دوست پسر دارس بگو اره ...

دقیقا گفتم یه بار اینو هی بهم میگه چن سالشه قدش بلنده یا نه😐😐بعد تو اینستا هر جا پست بزارم میاد میگه با اون رفتی 😂😂😂

دقیقا گفتم یه بار اینو هی بهم میگه چن سالشه قدش بلنده یا نه😐😐بعد تو اینستا هر جا پست بزارم میاد می ...

واااااااای چه پسر رو مخیهههه اه اه 

بگو بیا برو تو جیبم بابا 😒😒😒😒