northgirl مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1277 عنوان پسر سمج😠 393 بازدید | 16 پست دلیل اینکه یه پسر که اون هم از فامیل نزدیک وقتی آدم رو ببینه یکسره فقط بپرسه که دوس پسر داری یانه و هر چقد هم بگی ندارم باور نکنه و بگه تلگرامت رو هک میکنم میفهمم و هی بره رو اعصاب آدم چی میتونه باشه😤 1397/07/16 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوفولدر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 7245 وا به چه حقی همچین حرفی میزنه؟ چقد شل و ولین شماها، حتما خودتم خوشت میاد اینطوری باهات حرف بزنه وگرنه راه خفه کردنش بسیااااره تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
northgirl مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1277 وا به چه حقی همچین حرفی میزنه؟ چقد شل و ولین شماها، حتما خودتم خوشت میاد اینطوری باهات حرف بزنه وگرن ... نخیر شل و ول چرا کلی جوابش رو میدم ولی به خاطر فامیل بودن نمیتونم پای خونواده رو وسط بکشم لطفا زود هم قضاوت نکن شما دیگه 😒
ojoooooolat عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1789 بگو باشه یا نباشه به تو چه؟گیرم که دارم تورو سنه نه؟😒 همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
northgirl مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1277 بگو باشه یا نباشه به تو چه؟گیرم که دارم تورو سنه نه؟😒 حالیش نمیشه😐😐😐
ojoooooolat عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1789 حالیش نمیشه😐😐😐 چند سالشه؟تو چند سالته؟ همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
northgirl مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1277 بگو باشه یا نباشه به تو چه؟گیرم که دارم تورو سنه نه؟😒 حالیش نمیشه 😐
ojoooooolat عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1789 من 19 اون 23 یه بار دیگه گفت جواب دندون شکن بده دیگه هم هرچی گفت بهش محل نده ..اصلا اگه گفت دوست پسر دارس بگو اره دارم الان که فهمیدی حالا گورتو گم کن😒 همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8138 حتما میخواد مطمئن شه اقدام کنم برای خواستگاری برای سلامتی دخترم دعاکنید
ojoooooolat عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1789 حتما میخواد مطمئن شه اقدام کنم برای خواستگاری همچین پسر مزخرفی مرده شور خودشو خواستگاری کردنشو ببرن😐 همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
northgirl مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1277 یه بار دیگه گفت جواب دندون شکن بده دیگه هم هرچی گفت بهش محل نده ..اصلا اگه گفت دوست پسر دارس بگو اره ... دقیقا گفتم یه بار اینو هی بهم میگه چن سالشه قدش بلنده یا نه😐😐بعد تو اینستا هر جا پست بزارم میاد میگه با اون رفتی 😂😂😂
ojoooooolat عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1789 دقیقا گفتم یه بار اینو هی بهم میگه چن سالشه قدش بلنده یا نه😐😐بعد تو اینستا هر جا پست بزارم میاد می ... واااااااای چه پسر رو مخیهههه اه اه بگو بیا برو تو جیبم بابا 😒😒😒😒 همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔