2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مشکل هم مشخص شده و خیالت راحتع ان شاللهد۹ ماه شیرین در انتطارته منم یع سقط داشتم و بعدش ۱ سال و ...

عزیزم ترسم از اینه ک شوهرم گفته نمیخوام امپول بزنی میترسم دوباره این اتفاقات بیفته

چرا میدم ولی خب الان ب حساب سونو اگه برام بنویسه ک هفت هفته و سه روزم بازم چهار هفته دیگه میشه یعنی ...

اها منتطر غربال نباش توکل کن و خودتو سرگرم کن

برای منم دعا کن این هفته فسقلی رو که دیدیم سالم باشه😊

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
عزیزم ترسم از اینه ک شوهرم گفته نمیخوام امپول بزنی میترسم دوباره این اتفاقات بیفته

اخه نمیخام آمپول بزنی یعنی چی شما چون سقط داشتی احتمال هشتاد درصد بااااید هپاارین بزنی حداقل تا سه ماه

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏

نمیشه که بدون امپول!

باید بزنی دیگه

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
ن من اصلا امپول نزدم این ماه دارو نخوردم ..

خب پس ایشالا بارداری شک نکن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اخه نمیخام آمپول بزنی یعنی چی شما چون سقط داشتی احتمال هشتاد درصد بااااید هپاارین بزنی حداقل تا سه م ...

اتفاقا متخصص گفت باید تا ۹ماه بزنی ماما گفت تا چهارماه بزنی بسه

[QUOTE=71109759]اها منتطر غربال نباش توکل کن و خودتو سرگرم کن برای منم دعا کن این هفته فسقلی رو که دیدیم سا

حتما دعا میکنم

اما باور کن خیلی براام‌دیر گذشته 

حس میکنم خیلی افسرده شدم😞😞😞

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏
اره ..نمیدونم بحرف نمکنه ..

راصیش کن

بگو اگر میخوای باز سقط بشه باشه گوش میدم به حرفت

ولی سقط بشه گردن تو!