2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 70 پست

واسه منم دعا کن چند ساله حسرت این دوخط رو دارم.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
همیشه مگفتم کاش یه روز منم بگم تو نی نی سایت ک باردارم

عزیززم 😀خداروشکر ...حالا برو از ویار و دوران بارداریت لذت بسیار ببر😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مبارکته خیلی مبارک باشه انشالا بسلامتی ودلخوشی بغلش بگیری😍😍😍چقد تحمل داشتی خداجواب صبرتو دادمن صبر ندادم چهار.ماه اقدامم.من الان زدم منفی بود اصلا بدنم کرخت شده اومدم بخابم ازبیحسی وبیحالی

😂😂😂😂منم علائم ندارم اتفاقا منم سرما خورده بودم ولی ب لطف نی نی ۵ روزه حالمو خوب کرد بدون خوردن ق ...

چرا من خیلی ویار دارم همش تهوع مخصوصا صبح تا ظهر

امروز جواب آزمایشای ک دادم میاد فردا میبرم دکتر ببینه برام نوبت بزنه

شما سونو اولو ک رفتی چقد اختلاف داشت با حساب خودت؟من سونو حدود هشت روز عقبتر زده یعنی الان ب حساب خودم هشت هفته و پنج‌روزم به حساب سونو هفت هفته و سه روز

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏
چرا من خیلی ویار دارم همش تهوع مخصوصا صبح تا ظهر امروز جواب آزمایشای ک دادم میاد فردا میبرم دکتر بب ...

سونو من یه هفته عقب بود...ب حساب دکترم الان ۹ هفتمه ولی طبق سونو ۸ هفته....

تهوع منم همیشگی دارم ولی استفراغ و اینا ندارم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
یکسالو هفت ماه دوتا همش سقط مکردم

مبارک عزیزم

سقط کرده بودی آز دادی علتش بفهمی؟

اخرین سقط چند ماه پیش بود؟

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
سونو من یه هفته عقب بود...ب حساب دکترم الان ۹ هفتمه ولی طبق سونو ۸ هفته.... تهوع منم همیشگی دارم ول ...

واااای چقد دیر میگذره دارم دیوونه میشممممم 

حالا کوووو تا غربالگری یماه دیگه مونده😭😭😭

واااای چقد دیر میگذره دارم دیوونه میشممممم  حالا کوووو تا غربالگری یماه دیگه مونده😭😭😭

غربال ۱۲ هفته رو نمیدی مگه؟

من۵ شنبه غربال سه ماهه اولمه

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
نمیدونم واقعا باردارم یا نه چون یکسال پیش تست زدم مثبت بود ولی ازمایشم منفی ..ولی الان براهمه منتظرا ...

تمپول اچ سی جی هم زدی؟شاید تاثیر اونه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
غربال ۱۲ هفته رو نمیدی مگه؟ من۵ شنبه غربال سه ماهه اولمه

چرا میدم ولی خب الان ب حساب سونو اگه برام بنویسه ک هفت هفته و سه روزم بازم چهار هفته دیگه میشه یعنی یماه

اره علتش پایین بودن فاکتور ۵بود اخرین سقطتم دقیق یکسالو هشت یا نه بوده 

پس مشکل هم مشخص شده و خیالت راحتع

ان شاللهد۹ ماه شیرین در انتطارته

منم یع سقط داشتم و بعدش ۱ سال و ۳ ماه بعد باردار شدم😊

خدا کوچولوهامونو حفط کنه

سالم و صالح دنیا بیان