گفتم ک دوره عقدم حامله شدم.قرص هم اثر نکرد دیروز رفتم پیش یه ماما واسم سونو نوشت.امروز رفتم سونو میگه داخل رحمیت زنده ست جنینت.ولی یه چیزی شبیه کیست کنار رحمت دیده میشه.پرسید فیبروم بودی گفتم نه.گفت پس احتمالش هست از موارد نادر باشی ک حاملگی خارج رحم هم داشته باشی.باید ام آر آی بدی.الان بدتر استرس افتاده تو جونم.کسی تا حالا همچین موردی پیش اومده واسش؟
عزیزم یکی از فامیل های ما این طوری شد. دو قلو بودن یکی داخل رحم یکی خارج از رحم. وجود داره همچین مواردی. ولی خداروشکر دکترت زود فهمیده . جای شکره. نگران نباش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با 5 تا قرص میفته حتما یکم بپر بپر کن وقتی قرص خوردی سالم نمیمونه بعد ی چیزی قبل سونو رفتن قرص ...
من دوسری قرص مصرف کردم ولی اثر نداشت.یعنی ده تا.دکتری ک خودم میرفتم اصلا سقط قبول نمیکنه مگر اینکه مجبور باشی قلب نداشته باشه اینا.بخاطر همین واقعا ترسیدم برم پیش اون دکتر.دیروزم از آشناهای همسرم معرفی کرد ک ماما هستش 28 ساله اونجا سابقه کار داره و استاد دانشگاهه
من تا حالا دوبار حاملگی خارج رحمی داشتم . الآنم دقیقا همین شرایط رو دارم . خیلی سریع به حاذق ترین دکتر شهرتون مراجعه کن چون توی سکمت بک بمب ساعتی داری .