2777
2789
عنوان

حاملگی خارج حم و داخل رحم همزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4967 بازدید | 44 پست
متاسفانه نشده.علائمموگفتم ک دوباره حالت تهوع اینا دارم.احتمالش هست سقط نشده باشه؟کل علائمم توی این چ ...

اره احتنالش هست !اما ممکنه هم دیر سقط بشه ،حتما سریع پیگیر باش خدای نکرده مشکل پیش نیاد 🙏

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تاپیکای قبلت رو خوندم .گفتی ک قرص خوردی و چیز سفید رنگی ازت دفع شده . بنظر من بهتره دیگه س ...

بله خودمم نظرم همینه ماما هم اینو گفت

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
بچه نمیخاستی حواستو جمع میکردی....مگ اون طفل معصوم خودش ب این دنیا اومده..شما واسش دعوت نامه فرستادی

هیچی نمیگم فقط میگم امیدوارم به این وضع دچار شی ک ندونی ب کجا و کی پناه ببری ک اینقدر سریع و راحت قضاوت نکنی

با 5 تا قرص  میفته حتما یکم بپر بپر کن وقتی قرص خوردی سالم نمیمونه بعد ی چیزی قبل سونو رفتن قرص ...

من دوسری قرص مصرف کردم ولی اثر نداشت.یعنی ده تا.دکتری ک خودم میرفتم اصلا سقط قبول نمیکنه مگر اینکه مجبور باشی قلب نداشته باشه اینا.بخاطر همین واقعا ترسیدم برم پیش اون دکتر.دیروزم از آشناهای همسرم معرفی کرد ک ماما هستش 28 ساله اونجا سابقه کار داره و استاد دانشگاهه

الن برو پیش متخصص سلامتیت از همه چی واجب تره خدایی نکرده اگه لولتو از دست بدی بعدا نمی خوای بچه دار ...

حتما میرم مرسی از راهنماییت

اره احتنالش هست !اما ممکنه هم دیر سقط بشه ،حتما سریع پیگیر باش خدای نکرده مشکل پیش نیاد 🙏

حتما امروز پیگیر میشم ممنونم

عزیزم یکی از فامیل های ما این طوری شد. دو قلو بودن یکی داخل رحم یکی خارج از رحم. وجود داره همچین موا ...

امیدوارم.خودم از استرس دارم سکته میکنم

دکتر سونوگرافیم گفت.هنوز جوابو پیش ماما نبردم

دعا می کنم خیلی راحت مشکلت حل شه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

سلام 

یه چیزی خیلی نگرانم کرده 

راسته که میگن اگه تو حاملگی یه طرف شکمت درد داشته باشه خطرناکه ؟

من تا الان فکر میکردم بخاطر اینکه بچه سمت راسته درد دارم الان یه چیزی خوندم ترسیدم 

میگن باید دوطرفت درد داشته باشه درسته ؟

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
هیچی نمیگم فقط میگم امیدوارم به این وضع دچار شی ک ندونی ب کجا و کی پناه ببری ک اینقدر سریع و راحت قض ...

خارج رحمی ت درست...قضاوتت کردم بر اساس اطلاعات خودت...وقتی عقد بسته ای خانوادت قبول نمیکنن باردار باشی باید ی جلوگیری سفت و سخت داشته باشی

عقیده ی من اینه...در بدترین شرایط هم نباید آدم ب سقط فکر کنه...چون اون بچه بی گناهه

دخترم.....بارانم...تموم زندگیمی...👶👶👶