2777
2789
عنوان

توولددخترررم

118 بازدید | 16 پست

خانمایکی دوهفته دیگه تولدیکسالگی دخترمه هیچی بلدنیستم بایدچیکارکنم چی درست کنم وچیابخرم براتزیین چی بخرم که گرونم نمیخام دربیادکلا

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

براش تم تولد بخر . 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من غیر خانواده خودم و مادر بزرگش کس دیگه ای نمیتونم دعوت کنم اینم تولد گرفتن ما... بازم خوبه شما فام ...

وای منم والاعزیزم دلم باهاشون صاف نیست ولی براتولدبچه هاشون همیشه دعوتم کردن نمیشه دعوت نکنم ،ماهم فقطخانواده خودم وعمه هاشوجاریام فوقش سی نفربشن کمترم ،ولی نمیدونم چیکارکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براش تم تولد بخر . 

یعنی چی فدات چجوری،شیرینی فروشیادارن؟؟بعدلباسشم بایدباتم یکی باشه ؟؟اخه هنوزچهاردست وپامیره وپیراهن میفته زیرپاش ادیت میشه نمیتونم تنش کنم نمیدونم چی تنش کنم وبراپذیرایی چیکارکنم

تولد كلا خرج داره مخصوصا وقتي ميگي ٣٠ نفر اونم فاميل هستيد يا نيايد بگيري يا اينكه ارزون در نمياد&nb ...

جدی یعنی چقدردرمیادبه نظرت،اونابراتولدبچه هاشون فقط کیک ومیوه وشربت میدادن 

یعنی چی فدات چجوری،شیرینی فروشیادارن؟؟بعدلباسشم بایدباتم یکی باشه ؟؟اخه هنوزچهاردست وپامیره وپیراهن ...

نه گلم شیرینی فروش ها ندارن . مغازه هایی هستن ک رو در مغازه زدن تم تولد . بشقاب و چنگال و لیوان و تزئین دیوار هم داره و بادکنک . همه اینا رو یدست داره . میتونی رو کیکش عکس تمشو بدی یا عکس نینیتو . 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اگه فاميل اهل مشروب خوردن هستن بايد بيشتر غذاهايي درست كني كه به عنوان مزه هستند اگه نه كه شام برنجي درست كن ، تم تولد هم اگه تهران هستي برو سمت راه آهن گمرك اونجا شده بورسش البته به نظرم اگه بچه زياده تم تولد بگير اگه نه كه الكي خوج نكن وقتي بچه يكساله و از اين چيزا سر در نمياره 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
تولد كلا خرج داره مخصوصا وقتي ميگي ٣٠ نفر اونم فاميل هستيد يا نيايد بگيري يا اينكه ارزون در نمياد&nb ...

وللافدات اغراق کردم سی نیستن الان شمردم تقریبابیست یاکمترهم

اگه فاميل اهل مشروب خوردن هستن بايد بيشتر غذاهايي درست كني كه به عنوان مزه هستند اگه نه كه شام برنجي ...

اره راست میگی والافدات اینجا اونجوری نیست تولدروبعدشام میگیرن یعنی شام نمیدن کلازیادخرج نمیکنن ولی من دوست دارم یکم خاصترباشه ولی نه اینکه شام بدم ،بعدچون بعدشامه به نظرتون قشنگ نیست که الویه درست کنم درسته؟؟اگه عصربودمثلا میتونستم نه؟؟

چه بهتر خرجت كمتر ميشه ، نه بابا ولش كن الكي خودتو تو زحمت ننداز بعد شام كه ديگه الويه نميخواد ، تم تولدم نميخواد بگيري چون بچت كوچيكه چون خود اين تم تولد الان ٢٠٠ تومن به بالا ميشه چون شامل همه چي ميشه ، همون كاري كه بقيه ميكنن رو بكن يه چايي بده پاپكورن درست كن كيك و ميوه و اينا هم ديگه الان بادكنك هليومي دونه اي ٨ تومن شده شما ١٠ تا هم بخواي بخري ميشه ٨٠ تومن ، روي ميز ناهار خوريتو يه روميزي خوشگل يا پارچه سفيد بنداز و با روبان و تورهاي صورتي تزئينش كن ، شكلاتاي رنگي بريز تو ظرفتي شيشه اي اگه داري يا تو ظرفاي سفيد كيكتم يه جور بگير سفيد صورتي باشه ، پاپ كورنتم بريز تو ظرفاي سفيد خلاصه خودت با صورتي تزئينش كن كه ميزت خوشگل باشه واسه عكس گرفتن ، بادكنكاتم هليومي كن كه بالاي ميزت باشه خوشگل شه واسه عكسات 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
چه بهتر خرجت كمتر ميشه ، نه بابا ولش كن الكي خودتو تو زحمت ننداز بعد شام كه ديگه الويه نميخواد ، تم ...

مرسی عزیزدلم که وقت میزاری،میگم چجوری میشه بادکنکامعلق میمونن ،هلیومی هامیچسبن به سقف که😞