2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

574 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. من روز دهم پریودم این کیت رو گذاشتم یه خط پررنگ افتاده یه خط کم رنگ کیا تجربه دارن کی چند روز بعد کاملا پر رنگ میشه ؟واینکه اگر قرار نباشه تخمک گذاری داشته باشم هم این حالت توی کیت به وجود میاد یا نه.میخوام بدونم اینیه خط کم رنگ افتاده نشونه خوبیه که من ممکنه این ماه تخمک گذاری داشته باشم. در ضمن قرص متفورمین و لتروزول هم مصرف میکنم و رحمم pcoهست.

اینم عکس کیت

اگه پررنگ بشه مثل اون یکی خطش  یعنی تخمک ازاد شده ولی اگه همینجوری کمرنگ باشه نه دیگه 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پررنگ بشه مثل اون یکی خطش  یعنی تخمک ازاد شده ولی اگه همینجوری کمرنگ باشه نه دیگه

من الان ۱۹روزه از پریودیم میگذره هنوز کیتم مثبت نشده شوهرم صبح ها که میره سرکار میگه امروز دیگه تخمک ازاد کن بخاطر من هه

عزيزم كيت تخمك گذاري براي افراد pcoممكنه درست جواب نده شما بهتره سونو واژينال انجام بدي براي ديدن سايز فوليكوا روز چهاردهمه سيكل برو سونو 

خط كم رنگ نشون ميده كه داري به تخمك گذاري نزديك ميشي هر رور تو ساعت خاصي مثلا١٢ظهر كيت بزن متوجه ميشي كه هر روز داره پر رنگ تر ميشه و وقتي كاملا پررنگ شد يعني٢٤تا٣٦ساعت اينده تخمك ازاد ميشه

عزيزم كيت تخمك گذاري براي افراد pcoممكنه درست جواب نده شما بهتره سونو واژينال انجام بدي براي ديدن سا ...

برادیدین اینکه تخمدان ها فولیکول دارن یامیخان ازادکنن باید سونوی واژینال انجام دادیاهمون سونوی رحم!! ؟؟

.                             

نه هنوز تی پرنگ نشده همش سی پررنگ میشه ولی امروز تی هم خیلی خیلی کمرنگ شد چه فایده باید پررنگ بشه

به کیت توجه نکن من امروز سنو دادم دوفولیکول بالغ داشتم و امروز روز تخمک گذاریمه اما کیت یکی پر رنگ و اون یکی یه کمی کم رنگ تر از خط کتترله