2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو يه طباخي تر تميز قشنگ راحت بشين بخور بي دردسر روشم آبليمو و نمك بزن نووووش جان كنارشم بعضي جاها ترشي كلم ميزارن با ليمو ترش اصلا نيمخواد چيزي باهاش بخوري خودش كافيه

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
برو يه طباخي تر تميز قشنگ راحت بشين بخور بي دردسر روشم آبليمو و نمك بزن نووووش جان كنارشم بعضي جاها ...

آخه دارمش مال عید قربان بوده باید درستش کنم

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

سلام گلم کله پاچه براز تو قابلمه بعد آب هر اندازه ای ک میخوایی بریز حداقل اندازه ای باشه ک بپزه بعد بهش پیاز ریز خورد کن بریز رب گوجه نمک ادویه فلفل ادویه دارچین زنجبیل هم بریز حبوباتش هم بکن خیلی خوشمزه میشه ما هر وقت داشته باشیم اینجوری درست میکنیم ابگوشتش عالی میشه نونم تلیت کنی توش چی میشه به به 😋😋.نوش جان

با آب  و پیاز و زردچوبه و فلفل و یکمی نخود بذار بپزه

اواخر طبخش نمک بزن

با آبلیمو و دارچین سرو کنید 

نوش جان

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

شعله ش خیلی ملایم باشه و زمان پختش طولانی

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين