2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

169 بازدید | 8 پست

از ی طرف ترم اخرم و کلی فشار درسی از ی طرف مجبور شدم بخاطر درس از باشگاه فعلا بگذرم از ی طرفم قضیه دختر عموم اینا ک مجبورم هفته دگ باهاشون رو در رو بشم داره دیوونم میکنه دلم داره میترکه 😭😭😭امروز دخترعموی کوچیکم بابامو دیده بهش بی احترامی کرده واقعا دگ نمیدونم چه رفتاری بکنم باهاشون اعصابم داغون داغونه 😭😭

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪
چرابی احترامی کرده؟

روز عاشورا تو مراسم شام غریبان با خواهرم شوخی کردم بعد طی  اون شوخی دخترعموی بزرگم حرف منو ب خودش گرفت بد حرف زد باهام منم جوابشو گذاشتم کف دستش شبش زن عموم ساعت 1 شب😑زنگید خونمون انواع اقسام توهین هارو کرد قطع کرد امروزم دختر عمو کوچیکم بابامو دیده مث گاو سرش انداخته پایین رفته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز عاشورا تو مراسم شام غریبان با خواهرم شوخی کردم بعد طی  اون شوخی دخترعموی بزرگم حرف منو ب خو ...

الان نگرانی اینو داری که چه جوری بخای باهاش روبه رو و وقتی دیدیشون چیکار کنی  یا اینکه نمیخای ببینیش؟🤔 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
هیشکی منو ندوست شب بخیر

نلو😞 من سوال پرسیدم راهنمایی کنم خو اققق😤

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
الان نگرانی اینو داری که چه جوری بخای باهاش روبه رو و وقتی دیدیشون چیکار کنی  یا اینکه نمیخای ب ...

گزینه اول نمیخام بد رفتاری کنم باهاشون چون دوست ندارم با کسی کدورت داشته باشم ولی دلم بدجورررر شکسته ازشون در کل نمیدونم چیکار کنم چی صلاحه 

گزینه اول نمیخام بد رفتاری کنم باهاشون چون دوست ندارم با کسی کدورت داشته باشم ولی دلم بدجورررر شکسته ...

خب ببین الان اونا توهین کردن دیگه  دختر کوچیکه هم که باباتو دیده محل نداده الان تو ببینیشون مثلا بخوای هم کدورت نداشته باشی و خوب برخورد کنی احتمالا اونا محل ندن ضایع شی اعصابت خرد میشه به نظر من خیلی اروم و معمولی باش ریلکس باش اصن گارد فیزیکی نگیر انگار اتفاقی نیفتاده اگه چهره تو چهره شدین فقط یه سلام معمولی بده ببین اصن جواب میدن با این اخلاقشون😂 

گزینه اول نمیخام بد رفتاری کنم باهاشون چون دوست ندارم با کسی کدورت داشته باشم ولی دلم بدجورررر شکسته ...

عزیزم شماخیلی رسمی باهاشون برخوردکن.نیازی به صمیمیت ویابی احترامی نیست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍