2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا نگران چی تا اخر ماه صفرم وقت داری 

برو یه سر به تالارا بزن

ایام عید و روزای خوب از ۹ماه قبل رزرو میشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
استرس نداشته باش عزیزم. ولی به شوهرت با آرامش بگو که زودتر برن بگیرن تالارو. که از تاریخش مطمئن بشی ...

اخ همین ازامشه برام مهمه گاهی بخاطر عثهمین مسائل بحثمون میشه 

کی بود عروسیت؟ وااای چه راحت گزفتی پس خیلی خوبه ادم استرس نگیره

اردیبهشت

راحت نگرفتم اینطوری پیش اومد عجله ای

ولی خیلی خوب بود به نظرم بهترین چیزهارو هم گرفتم

یعنی اگه ببینی باورت نمیشه فک میکنی از یک سال قبل برنامه ریزی کردن

نمیدونم شهرتون چجوریه ولی عروسی دخترخاله من بخاطر اینکه تالارای دلخواهشون عید پر بود افتاد اردیبهشت ...

تالار دلخواه؟؟ اینا اصلا از من ن‌پرسیدن کجا دلت میخواد باشه  شاید برای همین خیالشون تخته

تالار دلخواه؟؟ اینا اصلا از من ن‌پرسیدن کجا دلت میخواد باشه  شاید برای همین خیالشون تخته

شاید جایی مدنظرشونه نگران نباش

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اردیبهشت راحت نگرفتم اینطوری پیش اومد عجله ای ولی خیلی خوب بود به نظرم بهترین چیزهارو هم گرفتم یع ...

وای چه خوب کاش برای منم همینطوری یهویی و قشنگ پیش برع خیلی دلم میخواد مثبت فکر کتمو خودمو اذیت نکنم

تالارو خودشون انتخاب میکنن

خودشون

خوب عروسی شماست باهم برین

زرنگ باش دخترم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
وای چه خوب کاش برای منم همینطوری یهویی و قشنگ پیش برع خیلی دلم میخواد مثبت فکر کتمو خودمو اذیت نکنم

مثبت فکر کن عزیزم تا برات بهترین ها به وجود بیاد

من که همش ورد زبونم اینه که خدایا میسپرم به خودت😍😍😍😍

اخ همین ازامشه برام مهمه گاهی بخاطر عثهمین مسائل بحثمون میشه  

شما مدیریت کن. اصلا نزار بحث پیش بیاد.

خیلی مظلوووم و باصدای بچگونه، وقتی دوتایی هستین و تو اوج خوشحالی هستین، بهش بگو خیلییی هیجان دارم که زودتر تالار بگیریم. شبا از فکر خوشحالیش خوابم نمیبره."" از طرفیم میترسم یه وقت پر شه، دلشوره میگیرم"". وای فک کن عروسی کنیممم. چقد شب خوبی میشه و.‌.

ینی اولشو با خوشحالی و مهربونی شرو میکنی حرفتو، آخرشم با خوشحالی حرفتو تموم میکنی. اون وسط فقط یه جمله میگی. اینو بهش میگن قضیه ساندویچ. حرف منفی لابلای دوتا حرف مثبت. اینطوری تو ذهن شوهرت می مونه. بحث و دلخوری هم پیش نمیاد.

اصلا حرف دیگه ای در این رابطه نزن. حرفی از خانوادش نزن. نگو چقد بیخیالن. چرا نمیرن وقت بگیرن؟ من استرس دارم. فلان.

اون مدلی بگو و سریع هم رد شو ازش.

شما مدیریت کن. اصلا نزار بحث پیش بیاد. خیلی مظلوووم و باصدای بچگونه، وقتی دوتایی هستین و تو اوج خوش ...

وااای چه راه جالبی حتما امتحانش میکنم عزیزم ممنون