2789
عنوان

اپلاسیون

252 بازدید | 26 پست

بچه ها کسایی که اپلاسیون رفتن و الان میگن موهاشون خیلی کم شده در حد هیچی بعد از چند وقت اینطوری شدن؟؟؟من ۴ماهه میرم هنوز نتیجه ای نگرفتم  اونطوری ک شنیدم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوماه میرم نتیجه ندیدم 

برای من ب پری و خشنی اول نیست ولی بازم کم نشده اونقدر

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بعد ی سال مداوم کم‌ میشه عزیزم. هیچوقت نباید وسطش تیغ بزنی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
تو که حامله ای برای بیکینی اذیت نمیشی؟

تیکرم ماله چیز دیگس عزیزم

بعد ی سال مداوم کم‌ میشه عزیزم. هیچوقت نباید وسطش تیغ بزنی

اصلا تیغ نزدم دیگ خجالتو گذاشتم کنار یخورده در بیادم برام مهم نیست جلو شوهرم ولی خب اصلا اونقدر ک شنیدم کم نشده

سه ساله دارم ميرم فقط موها ضعيف و نازك شدن

دقیقاااا منم موهام خیلی راحت حتی با دست کشیدن در میاد

من ۴ساله میرم موهام کم نشد فقط دیر در میاد با نرم درمیاد همین

منم گفتم مثل اول خشن و عصبی نیست🤣نرم و لطیف شده یعنی وقتی دست میزنم اصلا حس نمیکنم چیزی فقط ب چشم پره

اصلا تیغ نزدم دیگ خجالتو گذاشتم کنار یخورده در بیادم برام مهم نیست جلو شوهرم ولی خب اصلا اونقدر ک شن ...

صبر کن خب . ۴ ماه خیلی کم ی عمر احتمالا تیغ زدی....من ده ساله میرم‌.الان خیلی خیلی نازک شده و حالت کچلی ولی اونابی که درمیاد بلند میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...