2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن برن خارج؟ چه کشوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاورمیانه درست بشو نیست باید رفت بچه هامون چه گناهی کردن تو این جو بزرگ بشن همش استرس ت ح ر ی م استرس ج ن گ خسته شدیم 

من به ترتیب اینجاها دوست دارم برم برای زندگی امریکا کانادا انگلیس اگر اینا نشد المان سویس فرانسه هلند اتریش ایتالیا اسپانیا

امریکای خونخوار جهانخوار خیلی دوست دارم برای زندگی هیچ کشوری رو این اندازه دوست نداشتم😭😭😭

همیشه که خارج رفتن بدنیست

الان پدرمن عموهادایی هابرادرم

دامادمون 90درصدمردای فامیل بیش از50سال رفتن کویت وخداراشکرکلی سرمایه وپول آوردن وشهرماروآبادترین شهراستانمون کردن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
خانم چرا توهین میکنی؟!!!

فکر کنم منظورش ادم های عادی نباشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

غربت سخته ولی ارزشششو داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ول کنید منظورش رو ... نطرش رو به بدترین شکل گفت. حالا بشینیم فکر کنم ته ذهنش چی بوده نظرش 😁😁

یه ذره گنگ گفت در وهله اول شخص به اشتباه میوفته منم اولش بد برداشت کردم بعد ذهنم رفت جای دیگه 

مالزی هم یا ویزای تحصیلی راحت میشه رفت. حتی ویزای زبان ... ولی شرجیه .. اذیت کننده است هواش

عادت میشه کرد

دخترعموهای من ده ساله برای تحصیل رفتن عادت کردن

تازه سبزه بودن عجیب پوستشون روشن شده حالانمیدونم بخاطرشرجی بودن هواشه؟

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عادت میشه کرد دخترعموهای من ده ساله برای تحصیل رفتن عادت کردن تازه سبزه بودن عجیب پوستشون روشن شده ...

پول و خوشی. عزیزم اینها خشکلی هم میاره 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
عادت میشه کرد دخترعموهای من ده ساله برای تحصیل رفتن عادت کردن تازه سبزه بودن عجیب پوستشون روشن شده ...

معلومه که عادت میشه کرد.😊

الان ما رو قطب شمال هم ببرن بدنمون عادت میکنه و مثلا موهای بدنمون ضخیم تر میشه تا توی اون هوای سرد دووم بیاریم..😊

.