سلام دوستان گلم من این روزا خیلی فکرم مشغوله خواستم مشکل مو بگم و نظرشمارو بدونم و یه تصمیمی بگیرم دوست دارم شما هم کمکم کنین من حدود ۳سالی هست که با همکلاسی پسرم دوست م و بعد که دیدم تا حدودی بهم میایم به ازدواج هم فک کردیم در آینده ،ولی من به مرور تو این چند سال متوجه شدم که از لحاظ سطح فرهنگی و ... خونواده هامون به هم نمیخورن اصلا.ما وضعمون خوبه مثلا خونمون بالاشهره دوسه تا ماشین داریم ولی اونا ماشین ندارن و از لحاظ فامیلی خیلی فرق داریم و این طبیعیه که ما تو این سه سال بهم وابسته شدیم و بخوایم به جدایی فک کنیم خب سخته.یعنی اصلا خونواده ها از لحاظ فرهنگ و... بهم نمبخورن .بعد من الان ۲۱سالمه و کسی که الان باهاش دوستم از خودم ۳سال بزرگتر.بعد پدر ایشون چیز خاصی برای پسرشون ندارن یعنی مثلا بخوان یه خونه بدن بهشون.... و اگه این طرف من بخواد با من ازدواج کنه نمیپونم چند سال طول بکشه چون فعلا دانشجو ان باید درسشون تموم شع بعد برن سربازی ۲سال بعد دنبال کار الانم که کار نیست حالا کار پیدا شد کار کنه کلی اصلا خونه بگیره حالا مخارج عروسی که بیداد میکنه چی.ینی من بخوام پای همه اینا صبر کنم نمیدونم چند سال طول میکشه واقعا.بعد من با خودش صحبت کردم درباره این مشکل به من گف که یا باید جدا شیم یا اینکه باهم باشیم و حرف بقیه برامون مهم مباشه.اینو خیلی راحت گف بهم بچه ها.من الان تو دانشگاه پیشنهادای خیلی خیلی بهتری دارم.خیلی فکرم مشغوله بچه ها که چیکار کنم.چون من نمیخوام تکلیف م مشخص نباشه.میشه کمکم کنیننن
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
ب نظرم باید از اول فکر همه جا رو میکردین اولا شناخت اولیه بد نیس اما دوستی های امروزی رو نمیشه اسمش شناخت گذاشت و دوم اینکه سن پسره خیلی کمه هنوز و درک کافی از همسر شدت نخواهد داشت اگه ب این راحتی گفتن که جدا شیم شما هم قبل از اینکه وابستگی عاطفی بیشتری پیش بیاد این کار رو بکنین
ب نظرم باید از اول فکر همه جا رو میکردین اولا شناخت اولیه بد نیس اما دوستی های امروزی رو نمیشه اسمش شناخت گذاشت و دوم اینکه سن پسره خیلی کمه هنوز و درک کافی از همسر شدت نخواهد داشت اگه ب این راحتی گفتن که جدا شیم شما هم قبل از اینکه وابستگی عاطفی بیشتری پیش بیاد این کار رو بکنین
وقتی میبینی تفاوتا زیاده وممکنه مشکلات زیادی پیش بیاد از همین حالا رابطتو قطع کنی خیلی بهتره, زندگی که فقط عشق و علاقه نیست, مشکلات زندگی کم کم خودشونو نشون میدن
اگه پسر خوبی هست از نظر رفتاری قبول کن عزیزم تحصیلاتش که تموم شد زندگیشو میسازه خانواده خودتم یه مقداری حمایت میکنند بخدااااا پول مهم هست نه اینقدر که حرف اول و بزنه دور از جون پسراااا الان خیلی بیشتراشون عوضی بی ثبات شدند آدم خوب کمه انسان منظورمه این همه مدتم که وقت گذاشتی به شناختت و دلت رجوع کن
🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم
مگه هر رابطه ای باید اخرش به ازدواج منتهی بشه بالاخره باید هم دیگه رو بشناسین و ببینین با فرهنگ و شرایط و خانواده هاتون کنار میاید یا نه این اقا اصلا شرایط ازدواج رو نداره ممکنه صبر کنی سالها بعد اون به دلایلی ازت جدا شه یا اختلاف پیدا کنید
در ضمن این جدایی ی وقت نشه از چاله دراومدن و افتادن تو چاه باید برات تجربه بشه کسی رو که میخوای بعد این پسر انتخاب کنین اولا برای ازدواج شما رو بخواد و مث دوستی های امروزی پوچ نباشه و بعدش شرایط عالی که شما اولویت بندی کردین داشته باشه