2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

1347 بازدید | 56 پست

سلام دوستان میشه کسایی که سابقه ی خوردن متفورمین دارن منو راهنمایی کنن ؟ دکتر به من بخاطر تنبلی تخمدان متفورمین داده منتهی من تو عوارضش پایین اومدن قند خون و سرگیجه رو دیدم و منم کلا یه ذره زود قندم میاد پایین ...

به نظرتون بخورم قرصو ؟ ممکنه خیلی قندو بیاره پایین خطرناک باشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا منکه دوماهه دارم میخورم دیروز تموم شد فقط خیلی بی اشتها میکنه ادمو

بازم نمیدونم شاید برای شما عوارض داشته باشه

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
هفته ی اول باید یکی بخوری هفته دوم روزی دوتا تا به رزی سه تا برسه تا بهش عادت کنی 

مرسییی ... ممکنه فردا بخورم حالم بد شه؟ چون می خوام از صبح برم دانشگاه می ترسم اونجا سرگیجه و اینا بگیرم

هفته ی اول باید یکی بخوری هفته دوم روزی دوتا تا به رزی سه تا برسه تا بهش عادت کنی 

منم خوردم

الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی 
عزیزم من چند سال پیش می خورپم و همیشه خدا فشارم پایینه اما با خوردنش فشار و قند خونم نیومد پایین بازم یه هفته بخور دیدی حالت بد میشه با دکترت مشورت کن 
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

البته خارجی شو گلوکوفاژ

الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی