2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

163 بازدید | 25 پست

سلام کیا تنبلی داشتن ودرمان شده  

من خیلی نگرانم میگن شانس بارداری کاهش میده

کسایی که دکتربراشون قرص تجویز کرده چه تغییراتی تو اندام های بدنشون شده؟!  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تازه رفتم  دکتر گفته تنبلن 😑 اصلا هم نگران نباش من مامانمم همینطور بوده الان 4تا بچه داره ....یه دوستام دکتر بهش گفته بود تخمدانت خیلی تنبله زود دست به کار شو برا بارداری ، اونم دیگه جلوگیری نمیکرده با خودشم گفته کو حالا تا حامله بشم . اتفاقا تو اولین اقدام حامله شده😤😤 

من دوروزپيش دكترزنان بودم ازمايش و سنو دادم  گفت تنبلي تخمدان داري !!

اول گفت براي منظمي پريوديت يه مدت ال دي بخور البته اگر حالاها قصدبارداري نداري. منم گفتم قصدشو كه ندارم اما ال دي هم نخورم بهتره. ديگه برام قرص متفورمين نوشت و يه قرص ديگه كه اسمش يادم نيست!

گفتم تنبلي تخمدان مانع بارداري ميشه؟ گفت نه مانعش كه نميشه اما تو بعضيا يه كم باعث ميشه دير تر نتيجه بگيرن وقبل ازاينكه اقدام كني برا بارداري برو زيرنظردكتر

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(
من دوروزپيش دكترزنان بودم ازمايش و سنو دادم  گفت تنبلي تخمدان داري !! اول گفت براي منظمي پريود ...

ا

انشالله که همینطوره ومانع ایجاد نکنه

منم موافق خوردن قرص های جلوگیری نیستم