2777
2789

من دارم راضی ام

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

فلیورویو ،دسینی پاناسونیک

خوبه خوب رو به بالا 

واسه مرغ بریون پیتزا ماهی شکم پر 

تقریبا فقط واسه کیک خیلی مناسب نیس

بگیر حتما

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من به جاش یه دونه سرخ کن بدون روغن بگیر بیشتر به کارت میاد من مارک فلیپس دارم عالیه,  هم ...

میشه مرغم توش گذاشت؟ فک نکنم بشه ؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
فلیورویو ،دسینی پاناسونیک خوبه خوب رو به بالا  واسه مرغ بریون پیتزا ماهی شکم پر  تقریبا ...

قیمت نداری دی جی کالا دسینی زده ۵۸۰😯😯

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
فلیورویو ،دسینی پاناسونیک خوبه خوب رو به بالا  واسه مرغ بریون پیتزا ماهی شکم پر  تقریبا ...

کیکو با توستر درست میکنم بیشتر برا مرغ و ماهی شکم پر میخواستم مرسی عزیزم😍

قیمت نداری دی جی کالا دسینی زده ۵۸۰😯😯

نه بابا بازار ارزونتره 

دیجی یه چی میگه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

زیر ۳۰۰ هم میتونی پیدا کنی

خدا کنه 😍 فردا برم بخرم دیگه . میگم یه سوال من توستر دارم به نظرت  هواپزم بگیرم خوبه یا اون کفایت میکنه؟ 

خدا کنه 😍 فردا برم بخرم دیگه . میگم یه سوال من توستر دارم به نظرت  هواپزم بگیرم خوبه یا اون کف ...

بعضیها راحت با توستر مرغ سوخاری یا بریون میکنن 

ولی من راحت نیستم هواپز خیلی راحت تره برام 

بستگی داره عزیزم

بعضیها راحت با توستر مرغ سوخاری یا بریون میکنن  ولی من راحت نیستم هواپز خیلی راحت تره برام&nbs ...

پس برا منم راحت نیست 😁😁 مرسی خانومی

پس برا منم راحت نیست 😁😁 مرسی خانومی

فدات عزیزم موفق باشی😘😘