2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

268 بازدید | 33 پست

تا حالا اینترنتی چیزی خریدید پولشو واریز کنید بعد براتون پست کنن من میخوام عینک بخرم نحو پرداختش این شکلیه که پول رو بریزم حسابش عکس از رسید رو براشون بفرستم بعد برام پستش کنن ولی نمیدونم چیکار کنم اگه پستش نکرد چی🙁

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از كجا ميخوايد خريد كنيد؟ 

یه سایت تو وب که یه برنامه داره تو بازار به اسم بوتیک که اونایی که کسب و کار اینترنتی دارن جنساشونو تو بوتیک به نمایش میزارن

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
Digi kala kharidam 😕😕

دیجی معروفه میشه اعتماد کرد ولی از این برنامه تا حالا خرید نکردم

از سایتها و فروشگاه های معتبر بخر 

اخه عینک طبیش قشنگه🙁

من هیچوقت سرم کلاه نرفته ولی هیچوقت خرید اینترنت به جز کتاب و پیشنهاد نمیکنم واقعا بی ربطه 

اخه خوشگله میخوامشششش😭

من از اینستا و تلگ رام 

شال 

لباش بچه 

سیسمونی رخت و لباس و رو تختی و لوستر و این چیزا 

دیجی و روژا هم خرید کردم 

الحمد ا...همه خوب بوده 

اما در خریدم خیلی دقت میکنم

و از هر پیجی خرید نمیکنم 

من یه بار از یه کانال تلگ رام یه روتختی خریدم.دوسال پیش.۱۰۰ تومنشو دادم و قرار شد بقیه اش  رو موقع تحویل ببریزم ولی برام نفرستاد.دوستم دوسه بار از همون کانال خرید کرده بود و براش فرستاده بود.ولی مال من رو نفرستاد و گفت مشکل پیش اومده و جتس نیومده و بعد از یک ماهم بلاکم کرد و تمام.پولمو خورد .منم دیگه از اینجور جاها خرید نکردم...دیحی کالا خرید زیاد کردم و مشکلی نبوده

بخر بابا میارن اول یچیز ارزون بخر ببین میارن یا نه من همیشه اول یچیز چرت میخرم بعد ...

اها این۷۶تومنه