2777
2789
عنوان

خواب دیدم

52 بازدید | 7 پست

دوسیا من ظهر خواب دیدم یکی بهم می‌گفت برو وضو بگیر چرا وضو نمی‌گیری بری نماز بخونی 

قبل از خواب همش میگفتم شروع کنم به نماز خواندن تا خدا هم تو مسائلی زندگیم کمکم کنه چون همه حتی همسرم میگه فقط بگو خدایا خودت کارا رو درست کن و به هیچی فکر نکن

از ظهر همین جور تو فکرم

یعنی چی این خواب؟ کسی میدونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظهر میگفتم یعنی خدا منو میبخشه که نماز نخوندم گناه کردم خیلی وقتا که این خواب دیدم

وَ هُوَ الَّذِى یَقْبَلُ التَّوْبَهَ عَنْ عِبَادِهِ وَ یَعْفُواْ عَنِ السَّیَِّاتِ وَ یَعْلَمُ مَا تَفْعَلُون } سوره شوری آیه ۲۵ ‏ }

و اوست کسى که از بندگانش توبه می ‏پذیرد و از گناهان در می ‏گذرد و آنچه را که می ‏کنید، می ‏داند

از خدا می خواهم...یعنی از خودت می خواهم مرا ببخشی! گفت: پس بخشش را از من بخواه و بعد توبه کن. (هود/90) گفتم: با این همه آلودگی و گناه... چه کنم؟ گفت: مگر نمی دانی خداست که توبه را از بندگانش قبول می کند؟ (توبه/104) گفتم: با این همه گناه چه طور توبه کنم؟ گفت: من آمرزنده ی گناه و پذیرنده ی توبه ام. (مومن/3) گفتم: برای کدام گناهم می توانم توبه کنم؟ گفت: من همه ی گناهان را می بخشم. (زمر/53) گفتم: یعنی مطمئن باشم؟ گفت: جز من چه کسی است که گناهان را می بخشد؟ (آل عمران/135) گفتم: چرا، چرا در مقابل حرف هایت همیشه مثل یخ آب می شوم؟ توبه می کنم، توبه! گفت: من، هم توبه کنندگان را و هم کسانی را که پاک اند دوست دارم. (بقره/222) گفتم: پروردگارم! من جز تو کسی را ندارم. گفت: آیا من برای تو کافی نیستم؛ (زمر/36) گفتم: در برابر این همه محبتت چه کنم؛ گفت: مرا یاد کن.      (احزاب/41) ماه خوبیه تا از خدا طلب بخشش کنیم

حرف ناجور بزنی نه منتظر جایزه باش نه سکوت