2777
2789

سلام

من دانشجو هستم و دارم روی کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان کار می کنم. برای این کار یک پرسشنامه طراحی شده که کیفیت زندگی و شدت بیماری رو اندازه گیری می کنه و اصلا نیاز به اطلاعات هویتی نداره.

من لینک پرسشنامه رو میذارم اگه مایل بودین لطفا پرسشنامه رو پُر کنین اگه از نزدیکانتون کسی مبتلاست هم میتونین به جاش پُر کنین یا اینکه اگر کسی رو میشناسین که سرطان داره لینک رو براش بفرستین.ممنون.

لینک پرسشنامه

خواهرم به خاطره سرطان فوت شد .کاش دکترا به جای اینکه اینقدر رک حرف بزنن یکم امید میدادن به بیمارانشون .امید مهم ترین فاکتور برای این بیماران هست.خواهره خودم دکترش خیلی راحت بهش گفت یک هفته دیگه فوت میکنی و اصلا دیگه فایده نداره خواهرم همون جا تو مطبش خودشو باخت و ۲۰ روز بیشتر دوام نیاوورد

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم به خاطره سرطان فوت شد .کاش دکترا به جای اینکه اینقدر رک حرف بزنن یکم امید میدادن به بیمارانشو ...

من ميخواستم انكولوژيست شم فقطططط بخاطر همين يه موضوع 

خدا ميدونه روحيه چقدررر مهمه دكتر نيست كسي كه اميد كسي رو نا اميد كنه 

حالا زد و دندان پزشكي قبول شدم ولي هميشه تو سرم هست و دارم سعي ميكنم دو تا رشته رو بتونم هم زمان بخونم 

خدا بهم توان بده هيچ وقت اينطوري نمي كنم با مريضا 

[QUOTE=71056931]عزیزم خواستم پرش کنم اونم متوجه شدم باید شرح حال مریضهایی باشه که در قید حیات هستند.داییم ۴۱ سالشون ...

خدا رحمتشون کنه.ولی اگه شرح حالشون رو میدونین میتونین پرسشنامه رو با توجه به وضعیت اون زمانشون پر کنین. خیلی ممنون