2777
2789
عنوان

توقعم زیاده ؟

190 بازدید | 20 پست

برادرم ضمانتم رو قبول نکرد برای وام بانکی فقط اون شرایطش رو داشت بمن گفت راضی نیستم ولی میام منم اجازه ندادم گفتم ی فکر دیگه میکنیم وضع مالیش عالیییی ... شوهرم هم پسرخالش میشه 

خیلی دلم شکست 8 ماهه حامله بودم التماسش کردم دو روز پیش دیدمش سلام کردم دست دراز کرد دست دادم توقعم زیاده ؟

ی چیزی هم بگم سر ی موضوعی ماشین خارجی خرید به نام من زد بخاطر همین 5 ساله یارانم قطع شده پس من چرا تابحال حرفی نزدم نه من نه شوهرم 

خدایا دوستت دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکن بود ضامن بشه و اونوقت وامو شما پرداخت نکنید اونوقت ازحقوق اون برمیداشتند قسطا رو 

حالا مبلغش زیاد بود؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نه پر توقع نیستی

برادرت بی مهری کرده البته باید شرایطش رو سنجید مثلا ادم بد حسابی نباشی چون من بابام واسه برداراش ضمانت می کرد بعد قسطش هم خودش باید می داد

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...

باید ضامن میشد کارش خیلی زشت بود 

شما کارشو راه انداختین چرا اون کارتونو راه ننداخت 😠

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊