2777
2789
عنوان

باردارا کمک

224 بازدید | 48 پست

هفته۲۵بارداریمه ده روزی هست بیمارستان بستریم امروز اصلا تکون جنینو متوجه نشدم قلبشوگرفتن خوب بود ولی نگرانم خیلی چون دکتردوشب پیش احتمال پارگی کیسه اب داد ک نبود امروز میگه پس سوراخه ولی من ترشح ندارم میشه کمکم کنید چیزشیرین هم خوردم ب پهلو خوابیدم خبری نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خداروشکر قلبش خوب بوده،،نگران نباش

دکتر بر چه اساسی گفت کیسه آبت سوراخه؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

عزیزم این مورد طبیعی

زن داداش من حتی تو هفته 32بود جنین 1روز کامل حرکت نداشت

به حرف بعضی دکترا توجه نکن

اینا فقط یه چیزی باید بگن

تو مطب یه دکتر بنام متخصص نازایی یکی گفت دکتر بهم تشخیص پولیپ داد 

بعد دارو داد شدید پریود شدم

بعد پریود باز لکه بینی داشتم

گفت پس لابد پولیپ نبود یه چیز دیگه بود

والا تاثیر میکرد😨

آخه یکی نیس بگه سونوی واژینال رو برای چی انجام میدید

قوه تشخیصتون کجا رفته

گفتم خلفیه صدای قلبشو گذاشت ولی ازصب چراهیچ تکونی نخورده

خابه.انشالله بهتر شی

ی شکلات کاکایو یا شیر کاکایو بخور پا میشع بندری میره برات

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب خداروشکر قلبش خوب بوده،،نگران نباش دکتر بر چه اساسی گفت کیسه آبت سوراخه؟

من پریشب اینجاتانشستم یهوخیس شدم نفهمیدم ادرار بود یاترشح ترسیدم تابهش گفتم اومدن دوبار معاینم کردن ک بعدش فقط پشیمون شدم ازکارم ولی توسونو اب دورجنین خوب بود

من هفته 17 تابحال یه بار هم فکر منفی نکردم درحالی که اوایل بارداری مدام لکه بینی قهوه ای داشتم

خوبه منم همینطور بودم ازپریشب ک دکتراینجا ختم بارداری گفت بیاین رضایت بدید دیگه زوری نفسم میاد میره