2777
2789
عنوان

خانما یه سوال راجب پریودی

61 بازدید | 4 پست

من همیشه پریود منظم داشتم از روز اول که شروع میشد روز ۷دیگه تموم میشد پارسال از برج ۷تابرج ۲ امسال به صورت پراکنده قرص جلو گیری خوردم مثلا سه ماه میخوردم یه ماه نمیخوردم از وقتی قرص جلوگیری خوردم قبل از پریود لکه بینی دارم بعضی وقتا هم بعد پریود لکه بینی دارم با اینکه دیگه قرص هم نمیخورم ولی باز پریودم مثل قبل نشده سونو انجام دادم کیست هم ندلرم دلیلش چیه بنظرتون؟

اثر قرصاست باید چند ماه بگذره تا دوباره بدنتون تنظیم بشه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۵ماه گذشته که

خب متخصص که میرید حتما باید قرص بده برا تنظیم پریودیتون 

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم