2777
2789
عنوان

ناراحت میشه؟؟

101 بازدید | 14 پست

ما قراره باجاریم بریم مسافرت ...اونم بم زنگ زده که هیچ ظرف و ظروفی بر ندارم و فقط برا خودمون لباس و پتو بیاریم .....من اگه دوباره همه چیو بگیرم بنظرتون ناراحت میشه؟؟

اگه قراره با یه ماشین برید خوب وقتی گفتن دیگه چیزی نبرید شاید نمیخوان چیز اضافه ایی ببرید 

اما اگه دو ماشین میریدفلاکس چای و لیوان قند و چیزایی که تو ماشین احتیاج دارید رو با خودتون ببرید ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه چیزای بردار

ولی همه چی هم بر ندار

من باشم در حد خودمون یکم کمتر ظرف و ظروفم برمیدارم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
نه دوتا ماشینیم

شب قبل مسافرت اونا یا شما برید خونه های هم به چیزایی که برداشته نگاه کن من خودمون بخوایم بریم مسافرت معمولا تقسیم میکنیم چیزارو 

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

چیزایی مث مسواک و پتو و دستمال کاغذی و دفترچه بیمهاو مدارک ماشینو وسایل استحمام و حوله و این چیزارو ک فراموش نشه

برای بقیه چیزام یبار برای اینک هم ادب واحترام و رعایت کرده باشی هم بعدا حرفی پیش نیاد ی زنگ دوباره ب جاریت بزن بگو چیزی لازم نیس من بردارم؟ اگ فلان چیزو نمیتونی برداری من بردارم

ازینجور تعارفا

اگ چیزی لازم باشه بهت میگ

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟
اوهوم من ظروف مسافرتی رو برداشتم ...

اره خوبه بلخره مسافرته

ممکنه همو گم کنین چن ساعت

یا شما گرسنه شین اونا بیرون باشن

ادم وسایل ظروری همراش باشه خوبه

یه تابه هم بردار

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️