2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 167 پست
عزیزم علایم هات چی بود که فهمیدی؟؟

پریودم همیشه منظم بود.یک روز بعد موعد و سه روز بعد موعد بی بی زدم هاله انداخت.کلا تا دیروز تو بلاتکلیفی بودم.فقط نوک سینه هام حساس شده بود 

ببخشیدا چطوری لکه بینی دارین؟چقدره؟چند روزه؟

الان سه روزه رنگ ترشحاتم حالت کرمی شده زیاد نیست خیلی کمه ولی نگران بودم

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودم همیشه منظم بود.یک روز بعد موعد و سه روز بعد موعد بی بی زدم هاله انداخت.کلا تا دیروز تو بلاتکل ...

شکمت درد نمیکرد یا سفت بشه ،درد تخمدان نداشتی یا حالت تهوع

دخترم دنیام❤️
مبارک باشه علایم هات چی بود

بدنم همش سرده و حالت تهوع دارم تا همین چند روز پیشم درد پریود داشتم ولی نمیشدم همش حس میکنم واژنم داغه

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
مبارک باشه علایم هات چی بود

مرسی عزیزم 😙

الان سه روزه رنگ ترشحاتم حالت کرمی شده زیاد نیست خیلی کمه ولی نگران بودم

چند روز طول کشید لکه بینیت؟

ببخشیدا چون منم یه لکه بینی قهوه ای کمی داشتم فک کردم پری میاد.امروز یه بی بی گذاشتم یه هاله کمرنگ انداخت،موندم درسته یا نه.موند فردا بازم بزارم.

شکمت درد نمیکرد یا سفت بشه ،درد تخمدان نداشتی یا حالت تهوع

روز موعدم ویکی دو روز قلل و بعدش کلا حس میکردم میخوام پریود شم.کمردرد پریودی و شکم درد پریودی و سردم میشد اما الان که یک هفته گذشته کمردرد و اینا کمتر شده

تهوع ندارم 

اره واقعا لکه لانه گزینی چجوریه؟؟؟؟؟ من الان ده روز بعد اقدامم دوسه روزه لک میبینم

من ۹ روز گذشته لک نداشتم تازه شروع شده 

راستی خوابمم خیلی زیاد شده