2789
عنوان

شیردوش برقی

244 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

به نظرتون از وسایل واجب هست که بخرم؟ 

کدوم مارکش بهتره؟

برای شما کارایی داشته واقعا

بچه تنبل نمیشه تو سینه گرفتن 

من سر بچه اولم هر کاری میکردم یکی از سینه هامو نمیگرفت انقدر نگرفت که خشک شد گفتم شاید شیردوش برقی کارامد باشه و باعث نشه که خشک بشه 

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوشيدن با شير دوش باعث ميشه شيرخشك بشه 

اين تجربه من بود

من با شيردوش برقي ميدوشيدم بعد ازمدتي شيرك خشك شد كسي هم اون موقع بهم توصيه نكرد كه نكنم اين كارو

تازه بعدش فهميدم كارم اشتباه بوده 

دوشيدن با شير دوش باعث ميشه شيرخشك بشه  اين تجربه من بود من با شيردوش برقي ميدوشيدم بعد ازمدت ...

جدددی 

یکی از همین بچه های نی نی سایت میگفت تازه شیرش و زیاد کرده برای همین وسوسه شدم بگیرم

جدددی  یکی از همین بچه های نی نی سایت میگفت تازه شیرش و زیاد کرده برای همین وسوسه شدم بگیرم

بله عزيزم

راستش بچه من با مشكل رفلاكس والرژي بدنيا اومد 

سينمو هم نميگرفت نميتونست بخوره چون اذيت ميشد منم شيرم مونده بود تب شيرگرفتم واسه همين مجبور شدم شيردوش بگيرم تا بتونم شيرموبدوشم اولش كمكم كرد

ولي اگه ميخواي  دائم بدوشي اشتباه ميكني

هيچ چيز مكيدن خود بچه نميشه

من خودم زمانيكه بچم دوتا مك ميزد تفاوتش رو ميفهميدم هرچي بچه مك بزنه شير بيشتر ترشح ميشه تا شيردوش

من شیر دوش دستی اونت گرفتم و کاملا راضی هستم و دست راستم محسوب میشه . برای زمان هایی که می خوام برم بیرون یا مهمانی یا بلاجبار بچه ام رو میزارم پیش کسی خیلی بدردم خورد . اینکه بخواهی مدام بدوشی خوب نیست . من در روز یکبار میدوشم و شیرم رو میزارم یخچال و در زمان نیاز استفاده میکنم . تا الان هم مشکلاتی که دوستان گفتن رو تجربه نکردم . حتی از ماه آینده که قراره غذای کمکی رو شروع کنم می خوام بعضی چیزها رو با شیر خودم درست کنم . پس برای من شیردوش خیلی مناسب بود

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           
بله عزيزم راستش بچه من با مشكل رفلاكس والرژي بدنيا اومد  سينمو هم نميگرفت نميتونست بخوره چون ...

ممنون عزیزم از راهنماییت❤❤

بهترین روش دوشیدن بادست هست .من با دشیردوش دستی دوشیدم سوراخ سینم بزرگ شد بچم شیر خوردنی خفه میشد ای ...

ممنون از توصیه هات عزیزم 🌹🌹

من شیر دوش دستی اونت گرفتم و کاملا راضی هستم و دست راستم محسوب میشه . برای زمان هایی که می خوام برم ...

در اون حد عزیزم اره خوبه ولی بیشتر از اون فکر میکنم حق با دوستان هست و شیر و خشک میکنه

من سینم نوکش داخل بود 

اینقدر هم شیرم زیاد بود که سینه هام داشتن میترکیدن تا رو پام شیر میریخت

بچمم اونقدر نمیخورد

شیر دوش برقی خیلی بکارم اومد

بجای دوسال بچم سه سال شیر خورد

شش ماه از شیر گرفتمش هنوز خشک نشده 

من سینم نوکش داخل بود  اینقدر هم شیرم زیاد بود که سینه هام داشتن میترکیدن تا رو پام شیر میریخت ...

ماشالله عزیزم ولی شما فکر کنم خودت ارثی انقدر شیر داشتی چون شیر دوش برقی انقدر ها هم تاثیر نداره ...از چه مارکی استفاده میکردی؟ 

منم شیرم زیاد بود ولی شیردوش دستی داشتم ولی خشک کرد شیر منو

ماشالله عزیزم ولی شما فکر کنم خودت ارثی انقدر شیر داشتی چون شیر دوش برقی انقدر ها هم تاثیر نداره ... ...

یادم نیست دقیق مارکشو 

دادمش به خواهرم

البته من تا سه ماه استفاده کردم اوایلش