2777
2789
عنوان

پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست
نه اسهال نیست شکمش ولی خوب کار میکنه از وقت دنیا اومدنش همینه

پسر منم زود زود پی پی میکرد اوایل در حد 5-6 بار نه بیشتر. و این طبیعیه اگه بیشتر از اینه ببرش دکتر

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
عزيزم اگه سنگين و خيس باشه كافر نيستم كه عوضش نكنم  وقتي ميبينم سنگين نشده و ظرفيت پوشكش بالاس ...

خدایی ۸ تا که خیلی زیاده ما از اون بچه پولداراش نیستیم بتونیم در روز ۸ تا عوض کنیم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ۸ تا که خیلی زیاده ما از اون بچه پولداراش نیستیم بتونیم در روز ۸ تا عوض کنیم😑

بلافاصله بعد از مدفوع باید عوضش کنی،حالا اگه انقد بدشانسی که هر ساعت مدفوع میکنه باااااید عوضش کنی،پوشک گرون درمیاد کهنه ببند ولی نزار تو مدفوع بمونه،هم میسوزه هم عفونت ادراری میگیره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

من هر سه ساعت عوض میکردم و در شب یبار عوض میکردم،بلافاصله ب۵د هر مدفوعم عوض میکردم،حداقل شبانه روزی ۷ تا میشد

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
منم هر وقت پر میشه عوض میکنم که همون ۵ یا ۶ ساعته خیلی ببخشید تو همممه ی پوشکاش هم کارخرابی میکنه یع ...

به محض پی پی باید عوض کنی، حتی اگه تازه پوشکش کرده باشی، چون عفونت میگیره بچه

خدایی شانسم خوبه ولی تو این مورد شانسم کم لطفی کرده در حقم😐

عزیزم نوزاد معمولا تا دو تا سه ماهگیش پی پی زیاد میکنه و مجبوریم که پوشکش رو تند تند عوض کنیم، من تا سه ماهیگیش شاید روزانه به ده بار هم می رسید، دیگه از سه ماهگی روزی شش بار عوض میکردم، الان که شش ماهشه روزی 4 بار، معمولا هم پی پی رو هر دو تا سه روز یکبار میکنه، جدیدا که دیدم پی پی کم میکنه رفتم از این لاستیک شورتی ها که دکمه داره خریدم با کهنه، خیلی خوبه هر نیم ساعت، یک ساعت یکبار چکش میکنم ادرار کرده باشی ه سریع کهنه رو عوض میکنم که بچه خیس نمونه جاش، شب هم همه کهنه ها رو میشورم تا صبح خشک میشه و فقط شب ها پوشکش میکنم، چون ادراره کهنه شستن هم سخت نیست، از بدو تولد هم مابین پوشک عوض کردنش نیم ساعتی فقط شلوار پاش میکردم که یکم هوا بخوره بچه، ولی واسه بچه یک ماه مجبوری فعلا زود به زود پوشک عوض کنی، چون زود به زود عوض میکنی یه مارک معمولی بگیر، چون زیاد نمیخاد به پاش بمونه

خانوكايي كه ميگن سه ساعت يه بار،عزيزان با اين حساب يني روزانه شماها ٨ تا پوشك عوض ميكنيد؟؟؟چرا اغراق ...

عزیزم مارک ارزونتر ببندی اما زود به زود عوض کنی فک کنم بهتر باشه، بچه گناه داره توی خیسی بمونه، فک کن یه نوار بهداشتی خیس به پات باشه حس خوبیه؟ حالا نوار بهداشتی بیست تومنی باشه یا 120 تومنی

عزیزم هربارپی پی میکنه باید حتما عوض کنی من بارها شده که تازه بستم ولی 5دقیقه بعد پی پی کرده و عوض کردم چون پی پی جذب پوشک نمیشه و پارو میسوزونه ولی جیش خالی تا 8ساعت یا 12ساعت هم  مشکل نداره اگه پر نشده باشه.....چون جذب میشه و پای بچه خیس نمیمونه.....منم روزی سه تا عوض میکنم پسرمو و اصلا هم اذیت نمیشه ..ولی مطمعن باش با عوض نکردن پی پیش حتما میسوزه و اذیت میشه 

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
ميدونم گلم ولي اصلا خيس نميشع حتي اگه دستتم بكشي كفش،دستت نم هم نميشه

درسته عزیزم بخاطر اینکه پودر جاذب دارن و جذب میشن منم روزی سه بار پسرمو عوض میکنم و مشکلی نداره.......

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
ميدونم گلم ولي اصلا خيس نميشع حتي اگه دستتم بكشي كفش،دستت نم هم نميشه

من تا الان فقط مولفیکس استفاده کردم،که واقعا قابلیت جذب خوبی داره و تا الان هم ندیدم نم بزنه و کفش هم دست زدم تقریبا خشک بوده،  نمیدونم مارک های دیگه چه جوری هست، شاید حق با شما باشه، اما احساسم میگه به هر حال ادرار باکتری داره و همینطور میسوزونه، ولی بحث استارتر چیز دیگه ست، ایشون برای مدفوع سوال میکنه، که من میگم برای مدفوع بلافاصله بعدش باید عوض کرد و بچه رو شست

جیش نه ولی اگه پی پی کنه همون موقع عوض میکنم حتی اگه ۵ دقیقه باشه که پوشک کرده باشم. به نظرم حالا که مدفوعش زیاده یه بسته محافظ کهنه بگیر .بذار رو پوشکش اونو بنداز دور. هم بچه اذیت نمیشه هم به صرفه س