2777
2789
عنوان

پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست

خانوكايي كه ميگن سه ساعت يه بار،عزيزان با اين حساب يني روزانه شماها ٨ تا پوشك عوض ميكنيد؟؟؟چرا اغراق ميكنيد

وقتي پوسك ظرفيت جذب داره چرا وقتي كه خشكه هنوز بايد عوضش كرد🤔🤔من پريما ميبندم روزي نهايت ٣ تا

حالا بياين ترورم كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی گرون شده متاسسسسفانه. دلم نمیاد چیز دیگه استفاده کنم براش یعنی پارچه و کهنه و اینجور چیزا

گاهی اوقات بازش بذار فقط شلوار بپوشه زیرشم زیرانداز و دستمال نخی بزرگ بذار

اینطوری خرجتم میاد پایین یکم.

پسر من شش ماهشه یجا نمیمونه وگرنه اینکارو میکردم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خانوكايي كه ميگن سه ساعت يه بار،عزيزان با اين حساب يني روزانه شماها ٨ تا پوشك عوض ميكنيد؟؟؟چرا اغراق ...

خدایی ۳ تا خییییلی کمه دوستممممم....... واقعا بچه گناه داره یکسره پاش توی خیسی و پی پیه

گاهی اوقات بازش بذار فقط شلوار بپوشه زیرشم زیرانداز و دستمال نخی بزرگ بذار اینطوری خرجتم میاد پایین ...

اره اینم خیلی کار خوبیه به نظرم چون  یکماهشه تکون نمیخوره که جایی رو کثیف کنه 

گاهی اوقات بازش بذار فقط شلوار بپوشه زیرشم زیرانداز و دستمال نخی بزرگ بذار اینطوری خرجتم میاد پایین ...

خب شستن اون دستمال نخی با شستن کهنه فرقی نداره😐

دوبار این کارو کردم پشیمون زار شدم. تا کمر تو پی پی بود موقع برداشتنش رفتم حموم عین عهد قاجاریه کهنه شستم😃😃

خدایی ۳ تا خییییلی کمه دوستممممم....... واقعا بچه گناه داره یکسره پاش توی خیسی و پی پیه

عزيزم اگه سنگين و خيس باشه كافر نيستم كه عوضش نكنم 

وقتي ميبينم سنگين نشده و ظرفيت پوشكش بالاس عوضش نميكنم

والله پريما بسته اي ١٣٨ تومن

زرت زرت كه نميشه انداختش دوور

ماركاي ديگع ظرفيت جذبشون پايينتره نياز به تعويض زودتر دارن ولي بازم نه روزي ٨ تا

خب شستن اون دستمال نخی با شستن کهنه فرقی نداره😐 دوبار این کارو کردم پشیمون زار شدم. تا کمر تو پی پ ...

میتونی توی مای بیبیش از اون پوشک ساده بذاری وقتی کثیف شد اونو برداری

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

اگه منظورش پریمای لهستان باشه،واقعا جواب میده ولی بقیه پمپرزها و پوشکا چون کیفیتشون پائینه جواب نمیده