2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اومدم بگم.خدا کمکتون کنه

با این گرونیای پوشک

منکه بچمو از پوشک گرفتم.ولی واقعا سخته بچه کوچیک داشته باشی و مبلغ قابل توجهی از درآمد ماهیانه برای پوشک بریزی تو سطل زباله

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
وقتی کاملا پر شد عوض کن پسرم شش ماهشه 3-4بار

منم هر وقت پر میشه عوض میکنم که همون ۵ یا ۶ ساعته خیلی ببخشید تو همممه ی پوشکاش هم کارخرابی میکنه یعنی پوشک جدید هم که براش میذارم سریع کثیفش میکنه بعد من نمیدونم باید دوباره عوضش کنم یا نه. چون یکسره تو پوشکش پی پی هست

فقط اومدم بگم.خدا کمکتون کنه با این گرونیای پوشک منکه بچمو از پوشک گرفتم.ولی واقعا سخته بچه کوچیک ...

آره خیلی گرون شده متاسسسسفانه. دلم نمیاد چیز دیگه استفاده کنم براش یعنی پارچه و کهنه و اینجور چیزا

منم هر وقت پر میشه عوض میکنم که همون ۵ یا ۶ ساعته خیلی ببخشید تو همممه ی پوشکاش هم کارخرابی میکنه یع ...

هر وقت پی پی کرد حتما عوضش کن حتی اگه تازه بستی چون پوستش حساسه زود میسوزه و اذیت میشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
آره خیلی گرون شده متاسسسسفانه. دلم نمیاد چیز دیگه استفاده کنم براش یعنی پارچه و کهنه و اینجور چیزا

وای اوناکه نه.هر روز باید تو حموم باشی برا شستنش.

بعدشم پای بچه زخم میشه.

چاره ای نیست.ولی سخته

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)