2777
2789
عنوان

شوهرم رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشیا ،بدرک که رفته ،کسی که معتاده ،خرجی نمیده دعوامیکنه قهرمیکنه بدون حرفی میزاره میره همون بهتر بره . برگرد پیش خانوادت و قید همچین مردی رو بزن و نترس شجاع باش ،دنیا که به آخرنرسیده!تومیتونی ازپس خودت بربیای تنهایی بهترازبودن با چنین موجود نامرد و بی مسعولیتیه عزیزم. چرا زنها اینقدر تکیه میکنن به مردها؟من ده سال مجرد بودم وشاغل سنم زیر سی سال بود واسه خودم زندگی کردم بعد یه مرد خوب پیداشد وازدواج کردم باهاش. اما اگر خدای ناکرده یه روز نشد باهم زندگی کنیم ناامید نمیشم بترسم دوباره ازصفر شروع میکنم چون به خودم اعتماد دارم توهم نترس عزیزم عاقل باش و امیدوار🙏🏻

احساس تنهاییت قابل درکه  اما پوچی؟ نه اصلا  امکان کار کردن داری؟ اگه نداری آیا میتونی بر ...

احساس میکنم این همه سال عمرم به فنا رفت . این همه سال زندگی حالام این جوری تنهامون گذاشت رفت حتی دست بچمم یه مقدار پول نداد

احساس میکنم این همه سال عمرم به فنا رفت . این همه سال زندگی حالام این جوری تنهامون گذاشت رفت حتی دست ...

نگران نباش ، این یه فرصته که بدونی خودت تنهایی میتونی زندگیتو اداره کنی. اولش ترسناکه ، اما بعد متوجه توانایی های خودت میشی. فرض کن طلاق گرفتی و باید خودت هزینه هاتو تامین کنی.قدم اول اینه دنبال کار باشی

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
اگ.بچه نداری برو سرکار برا خودت .خرج کن راحتی از دست چقد ما زنا بدبختیم ک شوهرمونم معتاد و قدرنشناس ...

پسرم ده سالشه. خب دلم میسوزه این همه سال زندگی حالام به این فلاکت افتادم . آیا میتونم برم ازش شکایت کنم؟

پسرم ده سالشه. خب دلم میسوزه این همه سال زندگی حالام به این فلاکت افتادم . آیا میتونم برم ازش شکایت ...

ماشالله پسرت بزرگه .بری سرکار مطمئت باش خوشبخت تر از زندگی با شوهرتی و پولدارتر .کدوم شهری؟؟؟؟

خدایا محتاج عشق و آرامشم