2777
2789
عنوان

شوهرم رفته

724 بازدید | 47 پست

اصلا نمیدونم کدوم شهر . فقط شنیدم کار براش پیدا کردن . دیشب ساکش جم کرد رفت . اصلا نمیدونم کی برمیگرده . از قبلش بینمون دعوا و قهر خیلی زیاد بود بخاطر اعتیاد و خرجی ندادن اونم همش بهم میگفت زن زندگی نیستی. الان که رفته احساس ترس تنهایی و پوچی و بدبختی میکنم . جا من بودید چکار میکردید خرجی هم ندارم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه داری؟ خودت نمی تونی کار کنی اخه شوهری که خرجی نمیده معتادم هست به چه دردی میخوره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بگو برو بابا معلومه کی ادم زندگی نیس 

من یا تو که هم معتادی هم بی منطق هم بیکار😏

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خاک تو سر شوهرت خاک تو سرش 

خوب بهش زنگ بزن ببین کدوم گوری رفته

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی