2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به نظر متخصص داره

بعد از بررسی متوجه میشه که فقط روند رشد تاخیر داره و باید کمی زمان داد

یا مشکل گفتاری هست و باید درمان شروع بشه

حتما باید با روانشناس و گفتاردرمانگر همزمان مشورت کرد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ببخشيد اين سوْال ميپرسم براي چي ميخواين ببريد گفتار درماني؟ من دخترم ٢٧ماهشه حرف نميزنه ديشب رفتم د ...

دخترم 60کلمخ ای میتونه ادا کنه حالا یا واضح یا آهنگش.. سه جور جمله هم میگه.. دو سال دو ماهشه.. کلا سوال کردم.. میشه بگید نظر دکتر چی بود؟ و به چه دکتری مراجعه کردین

بچه دوست من رفت - به نظر من اشکالي نداره زودتر هم ببريش باهاش با يه سري تکنيک کار مي کنن که زودتر حرف بزنه - اگر بتوني مهدکودک هم بذاريش خيلي خوبه بچه ها از هم ديگه سريعتر ياد مي گيرن 

دخترم 60کلمخ ای میتونه ادا کنه حالا یا واضح یا آهنگش.. سه جور جمله هم میگه.. دو سال دو ماهشه.. کلا س ...

دختر من هم یکسال و سه ماهس ولی هیچ چیز نمیگه منم نگرانم..به نظر من دختر تون خوب حرف میزنه مهم همین چن تا کلمه که حداقل میگه...اولین کلمه رو چه سنی گفت؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دختر من هم یکسال و سه ماهس ولی هیچ چیز نمیگه منم نگرانم..به نظر من دختر تون خوب حرف میزنه مهم همین چ ...

دقی  یادم نیس ولی یک سالو 4ماه که بود 6کلمه ای میگفت

دخترم 60کلمخ ای میتونه ادا کنه حالا یا واضح یا آهنگش.. سه جور جمله هم میگه.. دو سال دو ماهشه.. کلا س ...

من جراح كودكان ديروز رفتم دختر من اصلا حرف نميزنه پيش كودكان هم رفتم هر دو نظر داشتن مشكلي نيس خوب دخترتون حرف ميزنه فقط شما بايد بيشتر تمرين كنيد باهاش

من جراح كودكان ديروز رفتم دختر من اصلا حرف نميزنه پيش كودكان هم رفتم هر دو نظر داشتن مشكلي نيس خوب د ...

چه جور حروفی از دهنش درمیاره؟ ب و م ت ک.... منظورم ایناس؟؟؟ 

پسر من از سه سالگی مشکل تکلم  داشت برای گفتار درمانی بردمش پیش دکتر شیرین جعفری خیلی دکتر خوبی هستن بعد مشاوره آنلاین اینام دارن میخای ازشون در این مورد یه مشاوره آنلاین بگیر 

این لینکه مشاوره انلاینشه من چندبار گرفتم خیلی خوب بوده 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شیرین-جعفری