2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بادمجون دیگه چه غذایی میشه پخت؟؟به غیر از خورشت وکشک وبادمجون

سوفله بادمجان

پلو بادمجان قزوینی

تهچین بادمجان شیرازی

تاس کباب بادمجان

حلیم بادمجان

میرزاقاسمی

بادمجان شکم پر

دلمه بادمجان

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سوفله بادمجان پلو بادمجان قزوینی تهچین بادمجان شیرازی تاس کباب بادمجان حلیم بادمجان میرزاقاسمی ...

به غیراز ۴تا آخری بقیه را نمیدونم چیه

هر کدوم خوشمزه تره طرز تهیه اش را بگو اگه میشه ممنون

همه اش خوشمزه ست

سوفله بادمجان

بادمجان حلقه ای سرخ کن بچین کف پیرکس

روی اون مایع ماکارونی بریز

روش پنیر پیتزا

2 مرحله این کار رو انجام بده

بزار تو فر تا پنیر روش طلایی بشه

پلو بادمجان قزوینی

بادمجان حلقه ای سرخ شده و گوجه حلقه ای سرخ شده و مایع ماکارونی رو لابه لای برنج آبکش شده میریزی و میزاری دم بکشه

تهچین بادمجان شیرازی

مواد ته چین یه لایه بریز تو پیرکس وسطش بادمجان حلقه ای سرخ شده و پیاز داغ و مرغ پخته ریش ریش شده بریز و بقیه نایع ته چین رو بریز روش و فشار بده بزار 1.5 ساعت تو فر 180 درجه تا تهچینش طلایی بشه

تاس کباب بادمجان

گوشت خورشتی رو با میاز داغ و رب و نمک و فلفل و ادویه تو قابلمه یا زودپز بزار کامل بپزه بعد در زودپز رو باز کن سیب زمینی مربعی خورد شده رو اضافه کن سیب زمینیها اندازه گوشتها خورد بشه. نیم ساعت بعد بادمجان مربعی خورد شده و سرخ شده رو اضافه کن. بادمجانها هم اندازه گوشتها خورد بشه. یه ربع بعدش آماده ست. بادمجانها خیلی نباید بپزه وگرنه له میشه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
همه اش خوشمزه ست سوفله بادمجان بادمجان حلقه ای سرخ کن بچین کف پیرکس روی اون مایع ماکارونی بریز ر ...

ممنون عزیزم 

سوفله تقریبا مثل همون موساکا شد

ته چین حتما درست میکنم باید خوشمزه باشه