2777
2789

اردبیل کیلو ۲۵۰

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم

یکی از دوستام عسل طبیعی خریده بود بهم پیشنهاد داد که بخرم

جالب بود از یه سایت خرید کرده بود به اسم منم سفارش دادم از همونجا

واقعا عسله عالی بود قیمتشم مناسب بود درضمن عسل طبیعی با گرده بود

فقط از جایی بخر  که برگه ازمایش داشته باشه 

من از خیلی جاها خریدم ولی جایی که پیدا کردم خیلی قیمت مناسب  و مطمئن هست و ارسالش رایگانه خواستی بگو لینک سایت یا شمارشونو بدم

سلام

راهنمایی برای دوستانی که بدنبال عسل طبیعی و مطمئن هستند.

دوستان میتونید فروشگاه تخصصی عسل طبیعی را که در (میدان شهدا خ مجاهدین اسلام خ ایران روبروی خ قادری) را امتحان کنید این فروشگاه حدود 20 نوع عسل متفاوت دارد خودشان هم کندو دار هستند یک نوع از عسل هاشان هم از کندوهای خودشونه. هر کدام ازعسلها را که بخواهید میتونید تست کنید و در صورت پسند ببرید فروشندش آدم خوب و با حوصله ای است و هر سوالی داشته باشید میتونید بپرسید عسلهاشم را در شیشه 1 کیلویی و نیم کیلویی میفروشه کیفیت عسل هاشم واقعا عالی و کم نظیره. من و تمام دوستانی را که تا به حال معرفی و خرید کردیم کاملاراضی هستیم قیمتهاش هم خوب و منصفانه است. ژل رویال و گرده و محصولات دیگر زنبور هم داره .آدرسش تو گوگل مپ هم هست. اینم شمارش 33519479