2777
2789
عنوان

میگرنیا کمک به هم نوع

322 بازدید | 34 پست

باردارم سردرد دارم دو روزه داغونم ی طرفه نبض دار هر کاری کردم یخ گذاشتم ماساژ دادم بخور دادم کم و زیاد شد ولی قط نشد  از زندگی افتادم  شماها چیکار میکنید؟این پد میگرن چیه فایده داره. یکی پیشنهاد داد... ای خدا چرا همه کاری میکنن ولی برا میگرن راه پیدا نمی کنن بسه این همه دردالکی خستم بچم گناه داره اونم حتما میفهمه

درد تمام سمت چپ سرمو گرفته و نبض میزنه دو روزه از تخت پانشدم و تو اتاق تاریک خوابیدم و میخوام برم سرمو محکم بکوبم به دیوار شاید قط بشه. اهای دکترا  مسولا دانشمندا پس چیکار میکنید شماها برا میگرنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد تمام سمت چپ سرمو گرفته و نبض میزنه دو روزه از تخت پانشدم و تو اتاق تاریک خوابیدم و میخوام برم سر ...

مسکن خوردی؟

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

والا منکه دیگ کم اوردم

به این نتیجه رسیدم هر وقت سردرد میشم یه دوره ای داره مثلا 5 روز باید سردرد شدید داشته باشم هر چقدم دارو بخورم خوب نمیشه

بخاطر همین فقط فقط مجبورم تحمل کنم

من فقط تو تاریکی و بی حرکت وسکوت محض باید بخوابم

اگر شوهرمم حال داشته باشه گاهی ماساژ  میده سرمو

بعدش خوب میشم

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
درد تمام سمت چپ سرمو گرفته و نبض میزنه دو روزه از تخت پانشدم و تو اتاق تاریک خوابیدم و میخوام برم سر ...

من بعدزایمان اولم بهترشدم خیلی بهش فک نکن

ببین چی باعث میگرنت میشه اونوانجام نده...

مثلامن به غذای سیردارحساسم بخورم تمومه یابوی سیر...

سرزایمان دومم خیلی بازم کمترشدبیشترعصبی میشم میادسراغم تاالان دو سه بارگرفتم

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

عزیز دلم فقط باید تحمل کنی.من 14 ساله درگیرشم.بخدا بیزار شدم از زندگی.فقط دارم روزامو میگذرونم.هر روز درد میکنه.هر دارویی هم بگی خوردم.ولی اثری نداره.ای خدا خودت رحم کن بهم.کافیه دیگه نمیکشم

پس شما میفهمی من چی میکشم اره. خاک تو سرشون هیچ چیز فایده ندارع

اره گلم 

حدود 3 ساله میگرن گرفتم

20 سالمه

به هر دکتریم میگم برات زوده چرا تو سن کم گرفتی

ینی انقدر سردرد شدم چشام انحراف پیدا کرده

تو یه هفته حتما 5 روزشو سردرد دارم

واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم از درس و دانشگام میوفتم

يكي اينكه شايد آب كم خوردي چون آب براي سلول هاي بدن خيلي حياتي هستش و بايد بدن به اندازه كافي در طول روز آب بهش برسه

دوم دليل فشارتون شايد پايينه يا آب قند يا چاي نباتي بخور

سوم به علت سرما و شايد سينوساتون اوت كرده كه با عنبر نساء خوب ميشه

طب سنتي كاملا بهتون تجويز كردم

دوستي يك حادثه است    اما جدايي يك قانون