2777
2789
عنوان

سوال تخصصی

326 بازدید | 23 پست

سلام میخوام برم اموزش کاشت مژه که ازش کسب درامد کنم دوستانی که تجربه دارین میشه راهنمایی کنید که هزینه وسایل مورد نیازش چقدر میشه؟ چیا لازمه بخرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزيزم من مژه كارم 

ببين عزيزم الان جديد ليفت و لمينت مژه اومده در كنارش بوتاكس مژه و ابرو اينا خيلي بيشتر دارن جا ميفتن نسبت ب كاشت و اكستنشن 

اونا چون يكم ضرر دارن اگ مشتري داشته باشي ب مرور از بين ميرن تك و توك شايد بمونن ولي ليفت باعث تقويت مژه عاشون ميشه هي ميان تكرارش ميكنن

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
سلام عزيزم من مژه كارم  ببين عزيزم الان جديد ليفت و لمينت مژه اومده در كنارش بوتاكس مژه و ابرو ...

سلام مرسی گلم ممنون از راهنماییت لیفت و لمینت و بوتاکس هزینه وسایلش چقدر میشه ؟

بابت هزينه اشم ي جاي خوب سعي كن بري ياد بگيري چون ي سري نكته هاي ريز داره ك هرجايي بهت نميگن اونا رو بلد شي ميتوني ي ليفت خيلي خوشگل انجام بدي

وسايلشم ماركت حتما خوب باشه چيني براي مشتري ضرر داره ارزون در مياد براتا ولي خوب ني ك متاسفانه خيليا با همون چينيا كار ميكنن مشتري بدبخت چميدونه چي ميزارن براش

برا اكستنشن ايناام خيلي چيز خاصي نميخواي فقط مژه سبك و خوب ولي مواد ليفت گرون تره تقريبا

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️

ببين مواد قيمتاش دقيقه ايي تغيير ميكنه همه ام بهونشون دلاره 

بستگي ب اين داره براي چقد مشتري مواد بخري

از خيلي كمم ميتوني بخري تا حجم بالا تر ك اون زياد ترا ب صرفه تر ميشه برات 

يومي لش و دالي لش برنداييه ك من بهت پيشنهاد ميكنم كار كني 

يومي لش خيلي گرونه ولي دالي لش معقول تره براي شروع كار

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
عزیزم شما تهرانی؟ اموزش میدی؟

الان من بگم اره ميان ميگن برا خودش تبليغ كرد 😄🤦🏻‍♀️

ولي خدايي ديشب اينجا ي سوال پرسيدم الان بيدار شدم چك كردم ببينم كسي جواب داده يا نه 

خيلي اتفاقي پست شمارو خوندم ديدم ميتونم راهنمايين كنم گفتم وگرنه من اصلا اينجا قصد تبليغات نداشتم 

اره گلم من تهرانم

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
الان من بگم اره ميان ميگن برا خودش تبليغ كرد 😄🤦🏻‍♀️ ولي خدايي ديشب اينجا ي سوال پرسيدم الان بيدا ...

چقد میگیری اموزش بدی گلم ؟ ببخشید خیلی سوال میکنم الان تو دی جی کالا زدم دالی لش 1 میلیون بود هزینه موادش دانشجو ام دستم خالیه ارزون هم بود 220 تومن بود ولی دلم نمیاد جنس بد بزنم به نظر شما میصرفه بخوام کسب درامد کنم ؟