2777
2789
عنوان

ماه نو رو دیدین؟ 😍

529 بازدید | 12 پست

رفتم تو حیاطمون دیدم خیلی قشنگ بود و حس خوبی بهم داد اگه جایی هستین که میشه دید برین ببینین حالتون جا میاد اگه هم ندیدین صبر کنین طلوع خورشیدو ببینین خیلی حال میده دوستای گلم😍😍 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره سه روز دیگه ماه نو هستش صدقه برای سلامتی خانواده و رزق و روزی یادتون نره موقع ماه نو وه خیلی توی زندگی تاثیر داره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سلام  چه ماه نویی آخر محرم هنوز ماه نو نشده 🤔

پ اونی که من دیدم چی بود 😂 نکنه موجودات فرا زمینی بودن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
ممنون از تاپیک اشتباهیت😂

😞 به هر حال من یه ماه خوشگل و باریک دیدم اومدم گفتم بعدم طلوع خورشید که هرروز هست 😂 ولی جدا از شوخی تاریخ رو نگاه کردم امروز ماه نو نیست اونی که دیدم خیلی نازک بود نیم دایره گودیشم به زمین بود خیلی عجیبه برام 😕

😞 به هر حال من یه ماه خوشگل و باریک دیدم اومدم گفتم بعدم طلوع خورشید که هرروز هست 😂 ولی جدا از شوخ ...

خب داره غروب میکنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خب داره غروب میکنه

اهااا چرا پس اینقدر نازوک بود خیلی شبیه ماه نو بود☹ ضایع شدم 😂😂

اهااا چرا پس اینقدر نازوک بود خیلی شبیه ماه نو بود☹ ضایع شدم 😂😂

😂😂😂😂خدا نکشت حتما تو خواب و بیداری دیدی

😂😂😂😂خدا نکشت حتما تو خواب و بیداری دیدی

نه بابا خواستم تاپیک بزنم یه بار دیگه رفتم دیدم مطمان شم 😂😂 

نه بابا خواستم تاپیک بزنم یه بار دیگه رفتم دیدم مطمان شم 😂😂 

درست دیدی اما آخر ماه بوده نه اول ماه 

به هر حال واسه من تکانی بود به خودم که محرمم تموم میشه و من خاک بر سر دریغ از یک زیارت عاشورا😭😭😭😭

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات