2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسیده اب طلا بده بهش😓

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
طفلک ماشینم

توی جوب پر از آب بود ؟ یعنی آب به موتور رسیده ؟

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
نمی دونم من ندیدم ولی فکر نکنم چون پایین سپر سمت راست خش شده

اگر آب به موتور رسیده باشه که ببرید باطری ساز یک قلق ساده داره سریع درست میشه...

من با سرعت از یکی از دریاچه هایی که تو خیابون ها تشکیل میشه! گذشتم و بعدش ماشین دچار لرزش شدید شده بود، بردیم باطری سازی، ایشون یک مشت خاک از باغچه بغل خیابون برداشت ریخت توی موتور ( دقیق البته نمیدونم کجا ریخت، خودم سوار بودم ) و صدا قطع شد!! شبیه شعبده بازی بود!

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.

ماشین تون چی هست ؟ صدای بلند که مربوط به برخورد صفحه زیرین با لبه جوب بوده 

لرزش هم ممکنه مربوط به شکستن یا رها شدن یک بخشی از اون صفحه باشه و با مورد تصادف که ماشین از بغل ضربه میخوره خیلی متفاوت هست...

اگر آب به موتور رسیده باشه که ببرید باطری ساز یک قلق ساده داره سریع درست میشه... من با سرعت از یکی ...

آره برای منم شبیه این اتفاق افتاده شما کدوم شهر هستید کجا درست کردین خودتون ماشین و بردین درست کردین ؟

عجب
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز