2777
2789
عنوان

خانما بیاید

114 بازدید | 15 پست

دوستان سرشب تاپیک زدم که اره مشهد چه بارون خوب وزیبایی داره میاد.دوستان لطف کردن نظراتشونو گفتن وخیلیا گفتن مارو دعا کن نزدیک حرم هستی الان.منم گفتم چشم.یه خانمی اومدن گفتن مدیونی اگه نری حرم وحرفمو به گوش کبوتراش نرسونی.منم دیگه سایت نیومدم وندیده بودم الان دیدم خیلی ناراحت شدم

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

که چرا قسم میدن.اقا من شاید بیفتم بنیرم ونتونم برم نباید بگن اره میدیونی واینا

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

بابای منم مشهده می‌گفت هواخیلی سرده 

التماس دعا 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیارتت قبول عزیرم....همینکه دعا کردی واسه همه لطف کردی و شامل حال اون خانمم میشه صد در صد .....مطمئنم امام رضا شنیدن خودشون و گره گشایی خواهند کرد

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
عزیزم به دل نگیر خب هروقت تونسی بری  یاد این بنده خدا هم بیوفت ودعاش کن

نمیدونم والا

بیخیال

برو تاپیکمو ببین بهم ریختم اصلا.من خودم اصلا کسی رو مجبور به انجام کاری نمیکنم.همیشه میگم اگه تونستی یا اگه میشه یاهر وقت شد

برو تاپیکمو ببین بهم ریختم اصلا.من خودم اصلا کسی رو مجبور به انجام کاری نمیکنم.همیشه میگم اگه تونستی ...

عزیزم رفتم خوندم.

ببین آدم سطح پایین و کوته فکر زیاده...دلیل نمیشه تو خودتو ناراحت کنی؟تو که قولی ندادی که زیر دین بری یا وعده ای که ندادی.‌‌‌....پس با دعای گربه سیاه بارون نمیاد.

و ترو از جانب خودخواهانه خودش قسم داده که قبول نیست...ولش کن.بیخیال.

حالا هروقت رفتی دعاش کن.

از طرفی بخدا از همین جاهایی که نشستیم صدامونو میشنون امامها لازم به این کارها نیست

عزیزم رفتم خوندم. ببین آدم سطح پایین و کوته فکر زیاده...دلیل نمیشه تو خودتو ناراحت کنی؟تو که قولی ن ...

دقیقا.از همونجا هم میشه دعا کرد لازم نیس حتما همینجا باشی.مهم نیت هس.مرسی که وقت گذاشتی وخوندی