2777
2789
عنوان

دوستااااان کمممممک... توروخدا بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 76 پست
منم بهش گفتم چرا اتو  رو برده گفت ولش کن یکی دیگه میخرم... حرف من سره وقاحته این بشره...

هرچی هست تو بخاطرش خودخوری نکن خواهرات که ازدواج کنن خوشبخت شن نمیبینن تو اینجا داشتی گریه میکردی هزار تا مریضی میگیری به خاطرشون اونا هم عروس میشن یادشون میره بعد میگی وااای من واسه اینا چقدر خون دل خوردم ... البته نمیگم ولشون کن صد در صد حامیشون باش .... 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم.. نظرت خیلی ب دلم نشست.. باید همین کارو کنم...

خواهش هزیزم خواهرتو از پشت یاد بده ک بتونن از پسه خودشون بربیان ولی خودتو مستقیم درگیر نکن خدا رو شکر خواهرات بچه هم نیستن ک ولی از دور هواشونو داشته باش چم و خم کارو بهشون یاد بده 

ب پدرتون بگو ی سری وسایل مورد نیاز خواهرتونو فراهم کنه ک منت جهاز اون نباشه رو سرشون ب خواهداتم یاد ...

دقیقاااا...

از وقتی قهر کرده چن باری رفتم خونمون..

فقط بار اول ک نمیدونستم قضیه چیه رفتم گفتم چی شده...

دفعه های بعد اصن بالا نرفتم سراغشم نگرفتم...

اوه پس زیاده ولش کنید چون طلاقم بگیره مهرش کم نیس ی پوله قلمبه از جیبه بابات میره

بهش فک کردم..

حضانت پسرش با پدرمه.. چون 6 سالشه.. جای حضانت پسرش مهریه شو ببخشه...

ولی این راه منطقی نیس ب نظرم..

بهش فک کردم.. حضانت پسرش با پدرمه.. چون 6 سالشه.. جای حضانت پسرش مهریه شو ببخشه... ولی این راه منط ...

شاید نبخشه چه معلوم 

ولی منطقی نیس چون داداشتم بالاخره گناه داره ب حاله خودشون بذارید ک چه تصمیمی میگیرن 

میدونی..  منم چندیییین و چند سال تو اون خونه بودم.. به جرات میتونم بگم ک مرده و زنده ی ما برا ...

من بچه بودم پدرم فوت کرد مامانم ازدواج کردو بچه دار شد من چشم دیدن خوشی مامانم با ناپدریمو نداشتم و جلو من هی تو بغل هم بودن بعضی وقتا که دعواشون میشد مامانم میومد پیشم فوشش میداد گریه میکرد منم واقعا دلم برا مامانم میسوخت و حق با مامانم بود میرفتم به جون ناپدریم میفتادم باهاش دعوا میکردم چون سرزبون دار بودم مامانم بی زبون بود دیگه مامانم کارش شده بود هر دفه میومد میگفت مرتیگه اینجوری کرده  منم گریه میکردم باهاش دعوا میکردم از درسو زندگی انداخت مامانم منو بیچاره کرد ۲ روز  بعد دعوا انقدددددر باهم خوووب میشدن حمووومشونم سر جاش قربون صدقه سر جاش بعد گفتن ملیکا عصبیه اخلاق نداره منو کردن بده به همین راحتی .... مامانم هنوزم همینطوره ... من دیگه سپر بلا نمیکنم خودمو میگم به درکککک در صورتی که ناپدریم خیییلی خوبه فقط دعواهاشو به من میگه پززز و خوشی هاشو به خاله هام ...  دلم پره ازین مامان بی عقل دلم پره

الهیییییی... ایشالا روز ب روز خوش بخت تر بشی عزیز دلم...

مرسی عزیزم خداروشکر یه شوهری دارم که تو فامیل از همه دخترا خوشبخت ترم😊الهی خواهراتم خوشبخت بشن ...

گفتم بهت که من تجربم این بود تو مثه من نشی بده نشی این وسط ... منطقی متین و عاقلانه باش هیجانی و احساسی برخورد نکنی... به فکر زندگی خودتم باشی از زندگیت نیفتی به خاطر اونا 

مرسی عزیزم خداروشکر یه شوهری دارم که تو فامیل از همه دخترا خوشبخت ترم😊الهی خواهراتم خوشبخت بشن ... ...

خداروشکر همسر منم عالیه...

اگه نبود ک من تا حالا 100 بار از غصه دق کرده بودممم...