2777
2789
عنوان

دوستااااان کمممممک... توروخدا بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 76 پست
اصلن دلم نمیخاد حتی تو صورتش نگاه کنم.. وقتی انقدر بیرحمه ک حتی کابل تلویزیونو میبره ک تلویزیون ندا ...

خواهرات از بابات كابل سيم بخوان يا اتو

دو طبقه در اختيار اون زنه است والا داره خَر كيف ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متولد 1351 بابام 1350

خواهرات بزرگ شدن خوایتگار خوبو پولدار براشون پیدا کن زودتر خوشبخت بشن نجات پیدا کنن... تو هم انقدر غصه نخور عزیزم خدا جای حق نشسته ایشالا شما به عرش برسین ۳ تایی همیشه باهم باشین نگاهم نکنین اونارو ... روزای خوبتون از راه میرسن اصلا ناراحت نباش

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

استارتر هیچ کاری نکن فقط ب پدرت بگو براشون تلویزیون و اتو اینا بخره ب کارای اونم اصلا کار نداشته باشید فقط پدرتون وظیفشه ک خواهراتو تامین کنه الان چیزی بگی میشی ادم بده حتی دیگه نمیتونی بری خونشون از چشم  باباتم میفتی اونا خودشون دعوا کردن منتظرت یکی بیاد وسط اونو کنن بهونه 

بیچاره ها جرات ندارن چیزی بهش بگن..  جوری بابامو بر علیه مون میکنه ک خدا میدونه... منم میترسم ...

نريد زيرابشو بزنيد وسيله بخر بابات مثل اتو لوازم شخصي كاراشون خودشون كنن ي زبون درازي هم به خواهرات ياد بده اينقدر مظلوم گير نيارن اينارو

بابات بايد بفهمه اين بچه ها از محبت مادر محروم حالا يكي اومده ك جاي مادر بشه ك نشده حداقل اذيت نكنه 

من بودم زنه رو دو روزه فراري ميدادم

باباها عشقشون دختراسون فقط با دلبزي

با خواهراتم صحبت کن شاید واقعا اذیتش میکنن... گاهی مادر خود آدم عاصی میشه از دست بچه ها

خاهر من الان تو سن بلوغه.. قبول دارم بعضی وقتا رفتارش مناسب نیست.. ولی خب اقتضای سنشه...

ولی یه مادر با بچه اش اینکارو میکنه؟؟ هر چقد هم ک بچه اش ناسازگار باشه و اذیت کنه...

یکی دو هفته فکر نکنم چیزی بشه خواهرات الان فقط شما رو دارن و در اولویتن.اونجا هم رفتی اصلا به روی خو ...

ب نطرم همین ک محلش ندم بهتره...

داد و بیداد کنم الکی فک میکنه چه خبرهههه چقد مهمه...

ممنونم از وقتی ک برام گذاشتی دوست عزیزم..

اصلن دلم نمیخاد حتی تو صورتش نگاه کنم.. وقتی انقدر بیرحمه ک حتی کابل تلویزیونو میبره ک تلویزیون ندا ...

یه چیزی از رو تجربه بهت میگم...

تو الان از اونا دوری... شاید اونا ۴ تایی اوقات خوش زیادی باهم داشته باشن خیلی هم بهشون محبت بکنه گاهی ولی تو هر خونه ای دعوا پیش میاد قهرو دعوا پیش میاد خواهرات هم بچه هستن میان به تو چوقولی میکنن حتی اگه واقعا زور بگه اون نامادری شاید اوقات خوبی هم داشته باشن باهم پس این وسط فقط تو از بین میبری خودتو ... میگیری چی میگم؟ من تو این شرایط بودم 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
یه چیزی از رو تجربه بهت میگم... تو الان از اونا دوری... شاید اونا ۴ تایی اوقات خوش زیادی باهم داشته ...

میدونی.. 

منم چندیییین و چند سال تو اون خونه بودم..

به جرات میتونم بگم ک مرده و زنده ی ما براش فرقی نداش...

اگه باهاش زندگی نکرده بودم حرفتو قبول میکزدم ... ولی من حدود  7 8 سال باهاش زندگی کردم..

پس خدا رو شکر وصعش خوبه چرا بچه ها تو منت جهازه اون بمونن بگو واسشون خرج کنه خواهرات خودشون ازش بخان ...

منم بهش گفتم چرا اتو  رو برده گفت ولش کن یکی دیگه میخرم...

حرف من سره وقاحته این بشره...

منم بهش گفتم چرا اتو  رو برده گفت ولش کن یکی دیگه میخرم... حرف من سره وقاحته این بشره...

بابا ولش کن اون از سوختنشه این کاراش بی محلی کنید خودش کم میاره اون الان منتطره یکیتون داد وبیداد کنید تا هار شه ولی با بی محلی اتیشش میزنید