2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 51 پست
منم مثل خودتم البته فکر کنم به زندگی شخصی هم مربوط میشه...

من قبلا یه بار عاشق شدم بدجور ضربه خورد بد جوررررررررررررررررررررررررررررررررر ناجورررررررررررررررررررررر از اون موقع اینجوری میشم قبل اون قبل پریود روانی میشدم  شدید عصبی . یعنی کسی نمیتونست باهم حرف بزنه . 

.الانم فقط گریه میکنم 

وایییی.. . دختربودیاپسر؟چرا؟

دختر بود عشقم بود عاشق دخترم نمیدونی چه زجری میکشم تا لحظه آخر قلبش میزد تا وقتی که کیسه اب پاره شد و دفع شد. خیلی ناراحتم ای کاش نمیرفتم غربالگری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر بود عشقم بود عاشق دخترم نمیدونی چه زجری میکشم تا لحظه آخر قلبش میزد تا وقتی که کیسه اب پاره شد ...

نمیتونم کنار بیام اشک مثل سیل از چشمم میاد انگار قلبم داره گریه میکنه. یک اشتباه غیرقابل جبران کردم

دختر بود عشقم بود عاشق دخترم نمیدونی چه زجری میکشم تا لحظه آخر قلبش میزد تا وقتی که کیسه اب پاره شد ...

خیلی ناراحت شدم....غربال چرااینجورشد؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من قبلا یه بار عاشق شدم بدجور ضربه خورد بد جوررررررررررررررررررررررررررررررررر ناجوررررررررررررررررر ...

من خودم حس کردم که به خاطر زندگی شخصیمه چون سایر وقتا خیلی تو داری میکنم اما موعد پریود که میشه دیگه نمیتونم و همشو میریزم بیرون شایدم به این خاطر باشه که اون زمان کمی آزادتریم برای ناراحتی و خشم و احساساتمون به خودشون اجازه میدن راحت بروز کنن درکت میکنم کاملا حس بدیه مخصوصا برای من که اصلا از ضعیف و شکننده بودن خوشم نمیاد 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
خیلی ناراحت شدم....غربال چرااینجورشد؟

بخاطر سن بالا اون لامصب منحنی میاد بد نشون میده احتمال ۱ بر ۱۳۰ . احتمال احمقانه. سر این احتمال دخترمو از دست دادم فکر کن از اینکه دختردار مبشدم داشتم بال در می اوردم. الان خ دپرسم

کی سقط کردی؟الانم یه بقایا ۱۱ میلی دارم میگن بیا کورتاژ. از دست دکترها چه خاکی بسرم بریزم

عزيزم قسمت اينطور بوده 

انشالله دوباره باردار ميشي

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️
کی سقط کردی؟الانم یه بقایا ۱۱ میلی دارم میگن بیا کورتاژ. از دست دکترها چه خاکی بسرم بریزم

من سه  بیست وششم ماه قبل...اخرش واسم کورتاژتخلیه کردن...شماتخلیه نکردی؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بخاطر سن بالا اون لامصب منحنی میاد بد نشون میده احتمال ۱ بر ۱۳۰ . احتمال احمقانه. سر این احتمال دختر ...

الهی بگردم.....واقعادرکت میکنم....ولی اوضاعت خیلی بدتره ازمن...کی سقط شد؟