2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچم بخوابه

151 بازدید | 15 پست

دخترم ۴۵روزشه 

همیشه توروز ۸ساعت میخوابیده اماامروز همش گریه میکنه و خوشش میاد بغل سرپاباشه و اصلاهم نمیخابه خیلی خسته شدم داروی دل دردم دادم

دیگه نمیدونم چی کنم

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارش رو پات ارون تکونش بده یا بزارش رو تختش و اویز تخت و روشن کن تا حواسشش بهش بره و بخابه  ...

دارو دادم برا دل درد راستش روده هاش صدامیدن خودم ک فکرمیکنم خیارخوردم واسه اینه نمیتونه بخابه

بزارش رو پات ارون تکونش بده یا بزارش رو تختش و اویز تخت و روشن کن تا حواسشش بهش بره و بخابه  ...

میزارمش روپام تکون میدم بالامیاره

با روغن بادوم همه جاش رو ماساژ بده بعد قنداق نرمش کن بچه من ک انقددد راحت میخابید که شب اول ک اینکار کردم ترسیدم نکنه چیزیش شده

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

البته اگه دل درد هست یا جاییش درد داره فرق داره باید اونو خوب کنی.

من واسه دل دردش سیخ شاتره رو مینداختم تو استکان آب جوش یکم ک مزه میگرفت در حد یکی دو قاشق چایخوری میدادم بهش.اگه نمیترسی اینو بهش بده

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
واقعا

آره بچه من اینجور بود حالا باید قلق بچت دستت بیاد

شاید گوشش درد میکنه

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂