2777
2789
عنوان

هامین من

237 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

پسرم 5ماهشه ازوقتی دنیااومده کولیک شدید داره،،،انواع واقسام داروهاروبهش دادم هیچکدوم اثرنداشته روش  5ماهه خواب ندارم نه شب نه روز

الانم گوشش دردگرفته دکترمیگه عفونت نداره دارو نمیده

کسی هس تجربه داشته باشه دراین مورد

خواهـــــــــــــش میکنم به دادم برسین دس تنهاخسته شدم

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسربرادرشوهرمن وقتی ب دنیا اومد اصلا آروم قرارنداشت یه ماهه بود دکترگفت شن داره کلیه اش.یکی گفت سنگ مثانه داره. میگفتن یبوسته میگفتن کولیکه این بیچاره اینقدر این دکتر اون دکتر رفت تا یه مدت یه دارویی بش میدادن ک مدفوعش راحت میومد ولی چ فایده براثر استفاده این داروهه همیشه یکمی مدفوع غیرارادی ازش میادبالاخره دوستل پیش بانمونه برداری از روده هاش فهمیدن یه بخشی از روده هاش عصب نداره واین تیکه باید جراحی بشه درش بیارن. ولی الان دیگه ۹سالشه پدرمادرش هیچکاری براش نکردن هنوز از همون دارو استفاده میکنه وتومدرسه از دست بچه ها فراریه از بس مسخرش میکنن چون یکم بومیده مادرش یه مدت براش نوارمیزاشت یاپوشکش میکرد ولی بچه های مدرسه میفهمیدن خیلی براش ناراحتم نمیبرنش براعمل چون دوتابچه خیلی کوچیک دیگ داره وبهونش اون دوتابچه ان

ازش سونو هم گرفتم شکرخدامشکلی نداشت

شکمش روزی۷بارکارمیکنه دکترمیگه عادیه،،ازگریه کردن وبی قراریاش خسته شدم ..مادرایی که بچه ناآروم داشتن میدونن من چه میکشم😞

پسربرادرشوهرمن وقتی ب دنیا اومد اصلا آروم قرارنداشت یه ماهه بود دکترگفت شن داره کلیه اش.یکی گفت سنگ ...

اخی بیچاره بچه اخه وقتی نمیتونن ب بچه برسن بچه اوردنشون چیه اونم ۳تا

بچه من هم کولییکی بود و دارو روش تاثیر نداشت من بهش عرق نعنا می دادم و ترنجبین البته خیلی از دکترا اصلن این عرقیجات رو قبول ندارن ولی به نظر من خوب بود -

می تونی بهش پستونک هم بدی خیلی بهش کمک می کنه- گهواره هم خیلی به بچه من کمک کرد وقتی گریه کولیکی می کنه بهش پستونک بده و بذار تو گهواره آروم می شه 

بچه من هم کولییکی بود و دارو روش تاثیر نداشت من بهش عرق نعنا می دادم و ترنجبین البته خیلی از دکترا ا ...

شماالان بچتون چن ماهشه؟بهترشده..؟

یه مدت عرق نعنابانبات داغ بهش میدادم اروم میشد ولی نمیشدادامه بدی گفتم معدش اسیب میبینه😞میگن تو۶ماه بهترمیشه روز وشب دست به دعام   

شماالان بچتون چن ماهشه؟بهترشده..؟ یه مدت عرق نعنابانبات داغ بهش میدادم اروم میشد ولی نمیشدادامه بدی ...

دختر من يکسالشه و الان خوابش خوب شده - من راجع به کوليک خيلي مطالعه کردم تو خيلي از مقاله ها ديدم و از خيلي از دکترها شنيدم که کوليک چاره اي جز صبر نداره بايد صبر کنيد تا خوب بشه - البته يه جايي خوندم که کوليک مي تونه نشونه هوش بالاي بچه هم باشه   حتمن بچه هاي ما خيلي باهوشن نگران نباش