2777
2789

میخوام بچمو بذارم پیش مادر شوهرمو برم دو سه ساعت خرید

لباس راحتی ترک میخوام تکنور و سکسن اینا با لباس برا دخترم که دو ماهشه قیمت مناسب 

اول خواستم برم ازاد شهر گفتم باید خیلی بگردم برا هر کدوم بنظرتون بازار فردوسی خوبه برم هم زنانش مشخصه هم بچگانش اینم بگم با اژانس میخوام برم و اژانس باید صبر کنه اونجا حتما

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بازار فردوسی خیلی اجناس خاصی نداره ها 

اگه یه چیز معمولی میخوای برو 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار فردوسی خیلی اجناس خاصی نداره ها  اگه یه چیز معمولی میخوای برو

در حد راحتی و تو خونه ای 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
تو پروما دوتا مغازه بزرگ هست دارن

بالاش پایینش کدوم طبقه 

تو پروما دوتا مغازه بزرگ هست دارن

یه اعتراف فک نمیکردم مشهدی باشی عزیزم خوشحال شدم 

آره فردوسی خوبه.همشو یکجا داره....کجای مشهدی؟

هفده شهریورم خوبه.چندتا پاساژ داره تنوع جنس و قیمتم زیاده.ولی نمیصرفه بگی تاکسی نگهداره.چه فردوسی چه هفده شهریور کلی تاکسی دارن.تازه میشه تپسی یا ۱۳۳هم تماس بگیری هروقت کارت تموم شد.اینجوری لااقل کنتور نمیندازه ساعتی

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
بازار فردوسی به نظرم نرو. وقت تلف کردنه. مسیرش خیلی دوره

کجا برم خو عوضش اونجا بچگانه زیاد داره 

بازار فردوسي خوبه،قيمت هاش هم نسبت به جاهاي ديگه مناسبتره.من با اينكه بلوار وكيل آبادم خريدام رو ميرم اونجا،الان كه بازار دومش هم راه افتاده.هفده شهريور هم خوبه ولي بايد وقت بزاري و بگردي

بهتره بجاي اينكه با آژانس بري و منتظر بشه برگردي با اسنپ يا تب سي بري و دوباره موقع برگشت يك سري ديگه بگيري،هزينه ش كمتر ميشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
آره فردوسی خوبه.همشو یکجا داره....کجای مشهدی؟ هفده شهریورم خوبه.چندتا پاساژ داره تنوع جنس و قیمتم ز ...

شوهرم اجازه نمیده خونمون تو شریعتیه