2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 41 پست
به نظر من برید مراکز ناباوری حالا یا کلینیک دکتر رستمی یا مادر و کودک

دکتر رستمی خودش مطب داره؟؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
دکتر رستمی خودش مطب داره؟؟

یه کلینیک خودش داره 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا انتخاب دکتر موندم غرق.انقدر دکتر عوض کردم که خسته شدم 1سال میرم تحت نظر یکی میبینم نتیجه نداد عوض میکنم.میخوام یه دکتری پیدا کنم که کارش عالی باشه و کسی ازش جواب گرفته باشه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
یه کلینیک خودش داره 

همون که میگن طرف زرگری هست ساختمان مدیکال؟

منم مشکل نازایی دارم بهم تخمک اهدایی رو پیشنهاد دادن..

پیش کدوم دکتر میری

رستمی خیلی پولکیه 😆نوبتاش هم حتی با پول زودتر میدن بسیار شلوع خودشم که نمبینی دستیاراش.

مگه خودش ویزیت نمیکنه؟خب ما باید به کی بگیم دردمون رو؟

من پیش عمویی میرفتم خوب بود  من خیلی مشکلات بد ریز ریز داشتم خیلی تو بیمارستان ها و دکترا و ...

الان حامله ای؟طبیعی باردار شدی

رستمی خیلی پولکیه 😆نوبتاش هم حتی با پول زودتر میدن بسیار شلوع خودشم که نمبینی دستیاراش.

خیلی سرچ کردم راجبش همه میگن پولکیه.خب یعنی ویزیت و سونو هاش بالاست یا ivfو اینا.شما خودت رفتی پیشش

مگه خودش ویزیت نمیکنه؟خب ما باید به کی بگیم دردمون رو؟

کلینیک بزرگه دستیاراش هستن 😉معرفی کردن دکتر سخته چون یکی نتیجه میگیره ادمو دعا میکنه یکی نمیگیره فحش میده خخ ولی یه بنده خدا رفت پیش دکتر صیادی نتیجه گرفت با اینکه یزد و تهران و رستمی مادر کودکم رفته بود بی جهت.بهر حال دو سه تا نازایی خوب برو .هر کدوم روش منطقی تر خوب داد اونو انجام بده😉

خیلی سرچ کردم راجبش همه میگن پولکیه.خب یعنی ویزیت و سونو هاش بالاست یا ivfو اینا.شما خودت رفتی پیشش

من مجردم ولی خب به علتی تو این چیا زیاد میخونم.میگم چون شلوعه از دم به همه سونو ازمایش و کلی چی میگه نطم نداره .هرچیزی مشهور بشه همین میشه😉

کلینیک بزرگه دستیاراش هستن 😉معرفی کردن دکتر سخته چون یکی نتیجه میگیره ادمو دعا میکنه یکی نمیگیره فح ...

خب هر چقدر کلینکش بزرگ و دستیار داشته باشه بالاخره خودش ویزیت میکنه یا نه.یعنی متوجه دردت میشه.من تبریز پیش یه دکتر میرفتم کارش عالی بود.کلینیک شلوغ و چند تا هم دستیار داشت پرونده پزشکی رو میبردیم پیشش میگفت مشکلت چیه و بعدش دستیار دارو هارو وارد میکرد به دفترچه و دوباره حرف های دکتر رو که اون خوب متوجه شده توضیح میداد.یعنی اینطوری هست

لطفا دوستای دیگه هم بیاین و تجربیاتشون رو به منم بگن.واقعا نیاز به کمک دارم

خب هر چقدر کلینکش بزرگ و دستیار داشته باشه بالاخره خودش ویزیت میکنه یا نه.یعنی متوجه دردت میشه.من تب ...

واقعا اینو شک دارم معمولا رستمی رو شصت هفتاد درصد سر عمل میبینن نه تو کلینیک .ببین بقبه چی میگن😉