من چندین سال هست که باردار نمیشوم مشکل نازایی دارم به خییلی از دکتر های متخصص رفتم ولی نتیجه نگرفتم.الان میخوام تحت نظر یه دکتر باشم ولی موندم دو دل کار رستمی خوبه یا پارسا نژاد
اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا انتخاب دکتر موندم غرق.انقدر دکتر عوض کردم که خسته شدم 1سال میرم تحت نظر یکی میبینم نتیجه نداد عوض میکنم.میخوام یه دکتری پیدا کنم که کارش عالی باشه و کسی ازش جواب گرفته باشه
اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
مگه خودش ویزیت نمیکنه؟خب ما باید به کی بگیم دردمون رو؟
کلینیک بزرگه دستیاراش هستن 😉معرفی کردن دکتر سخته چون یکی نتیجه میگیره ادمو دعا میکنه یکی نمیگیره فحش میده خخ ولی یه بنده خدا رفت پیش دکتر صیادی نتیجه گرفت با اینکه یزد و تهران و رستمی مادر کودکم رفته بود بی جهت.بهر حال دو سه تا نازایی خوب برو .هر کدوم روش منطقی تر خوب داد اونو انجام بده😉
کلینیک بزرگه دستیاراش هستن 😉معرفی کردن دکتر سخته چون یکی نتیجه میگیره ادمو دعا میکنه یکی نمیگیره فح ...
خب هر چقدر کلینکش بزرگ و دستیار داشته باشه بالاخره خودش ویزیت میکنه یا نه.یعنی متوجه دردت میشه.من تبریز پیش یه دکتر میرفتم کارش عالی بود.کلینیک شلوغ و چند تا هم دستیار داشت پرونده پزشکی رو میبردیم پیشش میگفت مشکلت چیه و بعدش دستیار دارو هارو وارد میکرد به دفترچه و دوباره حرف های دکتر رو که اون خوب متوجه شده توضیح میداد.یعنی اینطوری هست