2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چمدونم همه میگن بازو انجتم نمدن میگن کرکی هست بیشتر میشه دیتگاهت چی بود شهرت کجاس

من تهرانم. انجام میدن ولی اگر تراکم مو کم باشه یا کرکی سخت جواب میگیرید. من پرمو ام و خوب بوده البته نسبت به جاهای دیگه بدنم کمتر نتیجه گرفتم

من تهرانم. انجام میدن ولی اگر تراکم مو کم باشه یا کرکی سخت جواب میگیرید. من پرمو ام و خوب بوده البته ...

تو روخدا راضی بودین از بیکینی و زیربغل؟بعد 3 جلسه لیزر دیگ مویی در نمیاد؟ یا ک مشکی و زمخت دربیاد؟

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
تو روخدا راضی بودین از بیکینی و زیربغل؟بعد 3 جلسه لیزر دیگ مویی در نمیاد؟ یا ک مشکی و زمخت دربیاد؟

بیکینی و زیر بغل عالی ان. البته من جایی که میرم ۶ جلسه رو میگه باید بیاید...البته زیربغل بعد ۳ جلسه واقعا چیزی نیست دیگه

من تا حالا با دستگاه رمینگتون خونگی ۳ جلسه رفتم بیکینی پیش یکی از دوستام جلسه ۳ دیروز بود جلسه ۲ اش راضی بودم خیلی کم شده.قسمتای بالاش البته .ک روشنتره. حالا باز نتیجه شو میام میگم تو جلسات بعدی.تیره هاش ظاهرا  مقاومتره !