2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین قانون شفا از کاترین پاندر

توضیح مختصری درباره این کتاب 

برای اونایی که مشکل دارن تو این موارد به نظرم خیلی مناسبه که مطالعه ش کنن

کتاب در ١٣فصل نوشته شده و در هر فصل یک روش یا قانون برای غلبه بر دشوار‌ی‌ها به تفصیل شرح داده‌شده‌است، قوانینی نظیر نه گفتن، سکوت، محبت، بخشش، ستایش، رهایی و… . هر یک از این روش‌ها در هر فصل در خلال داستان‌ها و ماجراهایی از سرگذشت افراد مختلف که به نوعی با تکیه بر آن شیوه، مسائل و مشکلاتشان برطرف شده‌است، به تفصیل شرح داده شده‌است. ، در خلال هر بخش و عموماً در پایان فصل‌ها، تمرینات عملی را ارائه می‌دهد و عبارت‌های خاصی را برای اینکه مخاطبان در مراقبه‌های خود تکرار کنند، بیان می‌کند.

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین عالیه

لطفا انسان باشید

صد سال تنهایی گارسیا مارکز

خیلی کتاب های دیگه هست

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
چهار اثر از فلورانس اسکاول شین عالیه لطفا انسان باشید صد سال تنهایی گارسیا مارکز خیلی کتاب های دی ...

من صد سال تنهایی رو نوجون ک بودم خوندم زیاد برام جذاب نبود حالا ک بزرگ شدم باید دوباره بخونم بببینم نظرم چیه عقلم پیشرفت داشته یانه  

کتاب لطفا گوسفند نباشیم

«ما به دنیا آمده‌ایم تا عشق و خلاقیت خداوند را ادامه دهیم.»
«مواظب سخنان خود باشید آن‌ها خلاق هستند.»
«ساده‌ترین کار در جهان این است که خود باشی و سخت‌ترین کار در جهان این است، کسی باشی که دیگرانت بخواهند.»
«اندیشه حقیر انسان را حقیر نگه می‌دارد!»
«پشت‌کار تنها مرز میان شکست و ناکامی است.»

جالبه باید بخونمش

من صد سال تنهایی رو نوجون ک بودم خوندم زیاد برام جذاب نبود حالا ک بزرگ شدم باید دوباره بخونم بببینم ...

یه بار دیگه بخون قشنگه

من کتاب شوهر اهو خانم تا نصف خوندم الان دوماهه کتاب منو نگاه میکنه منم بهش لبخند میزنم حوصله ی خوندنشو ندارم! اصلا با اون همه تعریفی که در موردش شنیدم جذاب نیست.

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
یه بار دیگه بخون قشنگه من کتاب شوهر اهو خانم تا نصف خوندم الان دوماهه کتاب منو نگاه میکنه منم بهش ل ...

اره دقیقا منم همینجورم بعضی کتابا رو خیلی ازشون تعریف شنیدم ولی میرم سمتش میگم اه اه همین بود