سلام من اول مهر سیکلم بود و معمولا دوره هام منظمه (28روزه). حالا زمان تخمک گذاری کی میشه؟چند بار باید تو هفته اقدام کنم؟ و اینکه کیت تخمک گذاری قیمتش چنده؟
میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من 4 ساله ازدواج کردم اما تا حالا بچه نمیخواستیم . از الان می خوام اقدام کنم و چون 30سالمه میخوام زودتر به نتیجه برسم. به نظرتون چکار کنم؟ چیا بخورم؟من فقط هر شب فولیک اسید می خورم. دو ماه پیشم ازمایش دادم و دکتر زنان گفت همه چی نرماله
میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
هفت روزبعدازپریودیت میشه تخمک گذاری نمیدونم من خودم ناه قبل سه باراقدام جدی داشتم که باردارم الان نم ...
ممنون عزیزم من خیلی استرس دارم میخوام زودتر مامان بشم. الان چند وقته تصمیم به بارداری گرفتم اما شوهرم قبول نمیکرد دیگه با هزار بدبختی راضیش کردم . میترسم دوباره پشیمون بشه
انقد حساس نباش. اگه شوهرتم سالم باشه زود میگیره. فقط دوران تخمک گذاریتو از توی اینترنت با نرم افزار حساب کن بعد توی اون دوران که معمولا پنج شیش روزه یه شب درمیون رابطه داشته باشین. کیت هم خوبه.کمک میکنه .اما وابسته به کیت نباشه اقدامت.
انقد حساس نباش. اگه شوهرتم سالم باشه زود میگیره. فقط دوران تخمک گذاریتو از توی اینترنت با نرم افزار ...
ممنون متاسفانه شوهرم خیییلی لاغره هیچی نمیخوره . الانم هر چی میگم خودتو تقویت کن گوش نمیکنه خیلی می ترسم اما خودم یه مدته خرما و مغزها و دارچین اینا می خورم
ممنون متاسفانه شوهرم خیییلی لاغره هیچی نمیخوره . الانم هر چی میگم خودتو تقویت کن گوش نمیکنه خیلی می ...
زیاد به لاغری نیست که. مهم اینه که سالم باشه. توی همون دوران تخمک گذاریت رابطع داشته باش مرتب. دیگع بقیه مواقع شانس باردارشدن کمه.خودتو اذیت نکن یا وسواس به خرج نده. من خودم توی دوران تخمک گذاریم فقط داشتم. از اینترنت سرچ کردم.اما مرتب بود. از کیت هم استفاده کردم.جواب داد . وقتی کیت مثبت شد. دوشب پشت سر هم میتونی اقدام داشته باشی مثلا. چون شانس بالاست.
یه توصیه دیگه .روغن سیاه دانه دست ساز بگیر از عطاری.هرشب مرتب زیر شکمت و سمت تخمدان ها و رحم و کلا همون دورو ورو باهاش قشنگ ماساژ بده. خیلی کمک کنندست.من یماه استفاده کردم.همون ماهی که اینکارو کردم ج داد.فقط حواست باشه وقتی پریودی اینکارو نکن. +تخم سیاهدانه+عسل با آب جوش .روزی یک لیوان ناشتا. خیلی کمک کنندست اینم.روزای پریودی نخور اینم.بقیه ماه مرتب