سلام خانوما هفته 17 رفتم آنومالی و جنسیت رو دختر گفت الان که هفته 26 هستم دکتر بخاطر اینکه نی نی تکوناش کم شده بود بدام سونو نوشت ولی اینبار دکتر گفته پسره😐😐گفتم مطمئنی؟آخه دفه قبل گفتی دختر گفت اشتباه پیش میاد دیگه؛ولی من واقعا شوکه ام و باور ندارم که جنسیت نی نیم تغییر کرده😕😕😦😦
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
مادر و پسری دنیای خیلی قشنگیه،برو حالش و ببر،زودتر باور کن و ازش لذت ببر،پسر همه دنیا مادرشه،وقتی ببینی یه پسر 5_6 ساله ازت حمایت میکنه و مراقبته،هر چی غم داری فراموش میکنی
من فقط تو بارداریم دارم حرص میخورم،،مادرشوهرم از الان برنامه ریزی کرده بعد زایمانم بیاد یکی دوماه بمونه پیشم،،با صدای کلفت و فضولیش بدجور رو اعصابمه
منم مشکل روده و شکم روی دارم،،لگنم مشکل داره با واکر راه میرم،،بعضی وقتا نمیتونم خودمو کنترل کنم شلوارمو کثیف میکنم،،چه جوری میخوام تحملش کنم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من فقط تو بارداریم دارم حرص میخورم،،مادرشوهرم از الان برنامه ریزی کرده بعد زایمانم بیاد یکی دو ...
توی بارداری این مشکلات رو پیدا کردی؟؟ ینی عوارض بارداری بوده برات؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
توی بارداری این مشکلات رو پیدا کردی؟؟ ینی عوارض بارداری بوده برات؟؟
از قبل کولیت روده و التهاب لگن داشتم ولی تو بارداریم بدجور عود کرد