2777
2789
عنوان

جنسیت بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 115 پست
عزیزم وای خیلی وزنت کمه ک😭قرصی ویتامینی چیزی میخوری؟

مولتی ویتامین مرینال و قرص اهن و کلسیم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
مولتی ویتامین مرینال و قرص اهن و کلسیم

اشکال نداره عزیزم مهم اینه بچت وزن گرفته😘خودتم تا جایی ک حالت بد نمیشه بخور 

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر و پسری دنیای خیلی قشنگیه،برو حالش و ببر،زودتر باور کن و ازش لذت ببر،پسر همه دنیا مادرشه،وقتی ببینی یه پسر 5_6 ساله ازت حمایت میکنه و مراقبته،هر چی غم داری فراموش میکنی

من فقط  تو بارداریم دارم حرص میخورم،،مادرشوهرم از الان برنامه ریزی کرده بعد زایمانم بیاد یکی دوماه بمونه پیشم،،با صدای کلفت و فضولیش بدجور رو اعصابمه

منم مشکل روده و شکم روی دارم،،لگنم مشکل داره با واکر راه میرم،،بعضی وقتا نمیتونم خودمو کنترل کنم شلوارمو کثیف میکنم،،چه جوری میخوام تحملش کنم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
مادر و پسری دنیای خیلی قشنگیه،برو حالش و ببر،زودتر باور کن و ازش لذت ببر،پسر همه دنیا مادرشه،وقتی بب ...

من كه جفتشو ميخوام الان دختر باردارم و ميخوام انشاالله گوش شيطون كر بعد از اين يه پسرم بيارم.

من فقط  تو بارداریم دارم حرص میخورم،،مادرشوهرم از الان برنامه ریزی کرده بعد زایمانم بیاد یکی دو ...

توی بارداری این مشکلات رو پیدا کردی؟؟ ینی عوارض بارداری بوده برات؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
توی بارداری این مشکلات رو پیدا کردی؟؟ ینی عوارض بارداری بوده برات؟؟

از قبل کولیت روده و التهاب لگن داشتم ولی تو بارداریم بدجور عود کرد

وا مگه نی نی پسر چشه که چجوری بگی همه می دونن سونوگرافی اشتباه داره،بچه اولته؟من دو تا پسر دارم،دومی ...

آخه من اولشم که گفتم دختره اینا فک کردن به خاطر اینکه چشم نخورم گفتم دختر تازه باور کزدن که دختره حالا چجوری بگم که اشتباه شده و پسره